Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ovulasyon testini nerden aldın
Ceylancım sende durumlar nsl
Kızlaaar günaydıın !!
Nasılsınız bakalım ? Varmı yeni hamişler ? Uzun bir aradır yoktumburalarda bayram temizliğine başladım kafamı kaldıramadım derken arkadaşlaımız yeni eve taşındılar onlara yardıma gittik iyice uzak kaldım bıuralardan....veeeeeeee sizleri çooook özledim umarım aralık ayı bol hamişli bir ay olur :))
Ha bu arada bede işimi garantiye alanlardanım bu aydan umutluyum :) ovülasyon testimi bile aldım bu gün yarın yumurtlarım herhalde :jeyyar:
Eğer bu ay olursam bana doğum günü hediyesi olur....21Aralık doğum günüm ve ben inşallah yeni yaşıma hamiş olarak girerim :CüvCüv:![]()
Dua edin bana tamammı kızlar :)
Hadi çok öpüyorum sizleri :1hug:a.s.:enbuyukkk:
doktorum iğnelerimi 2 ye çıkarttı, bide ssk dan alamayacakmışım artıkk. kendim alırsam biton para tutuyoo, napcaz bilmiyorummmmmmmmm
bebeğimm gel artıkkkkkkkk.
hepimisin bebekleri bu ay gelsinnnnnnnnnn. aminn
:dance::dance:Çalışıyoruz son süratkaydirigubbakcemile2Bakalım herşeyin hayırlısı ben birde ateş ölçme yöntemini deniyorum son günlerde ateşim süper ama cuma ve cumartesi günü çok önemli
Mucizemi bekliyorum :teselli:
İnşallah aralıkta hepimiz pıtır pıtır döküleceğiz sevinçlere sevinç katacağız![]()
Canım bilmiyorum ama bende bu ay çok ümitliyim nedense şu ovulasyon testinede taktım kafayı alıcam kız ndk nbr çalışmalara başladınmı canım