• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Günaydın kızlar sanırım hafta sonu hamiş haberleri vardı hepsini tebrik ederim bizlere dua etsinler kızlar sizler nslsınız

Kızlaaar günaydıın !!

Nasılsınız bakalım ? Varmı yeni hamişler ? Uzun bir aradır yoktumburalarda bayram temizliğine başladım kafamı kaldıramadım derken arkadaşlaımız yeni eve taşındılar onlara yardıma gittik iyice uzak kaldım bıuralardan....veeeeeeee sizleri çooook özledim umarım aralık ayı bol hamişli bir ay olur :))

Ha bu arada bede işimi garantiye alanlardanım bu aydan umutluyum :) ovülasyon testimi bile aldım bu gün yarın yumurtlarım herhalde :jeyyar:
Eğer bu ay olursam bana doğum günü hediyesi olur....21Aralık doğum günüm ve ben inşallah yeni yaşıma hamiş olarak girerim :CüvCüv::nazar:

Dua edin bana tamammı kızlar :)
Hadi çok öpüyorum sizleri :1hug:a.s.:enbuyukkk:

doktorum iğnelerimi 2 ye çıkarttı, bide ssk dan alamayacakmışım artıkk. kendim alırsam biton para tutuyoo, napcaz bilmiyorummmmmmmmm:(
bebeğimm gel artıkkkkkkkk.

hepimisin bebekleri bu ay gelsinnnnnnnnnn. aminn

Ceylancım sende durumlar nsl

:dance::dance:Çalışıyoruz son süratkaydirigubbakcemile2Bakalım herşeyin hayırlısı ben birde ateş ölçme yöntemini deniyorum son günlerde ateşim süper ama cuma ve cumartesi günü çok önemli
Mucizemi bekliyorum :teselli:
İnşallah aralıkta hepimiz pıtır pıtır döküleceğiz sevinçlere sevinç katacağız :nazar::nazar:

Kızlaaar günaydıın !!

Nasılsınız bakalım ? Varmı yeni hamişler ? Uzun bir aradır yoktumburalarda bayram temizliğine başladım kafamı kaldıramadım derken arkadaşlaımız yeni eve taşındılar onlara yardıma gittik iyice uzak kaldım bıuralardan....veeeeeeee sizleri çooook özledim umarım aralık ayı bol hamişli bir ay olur :))

Ha bu arada bede işimi garantiye alanlardanım bu aydan umutluyum :) ovülasyon testimi bile aldım bu gün yarın yumurtlarım herhalde :jeyyar:
Eğer bu ay olursam bana doğum günü hediyesi olur....21Aralık doğum günüm ve ben inşallah yeni yaşıma hamiş olarak girerim :CüvCüv::nazar:

Dua edin bana tamammı kızlar :)
Hadi çok öpüyorum sizleri :1hug:a.s.:enbuyukkk:

İnşallah canım Hepimiz inanıyorum 2008 bitmeden hamiş kalacağız ..Nüfusu çoğaltacağızkaydirigubbakcemile3

doktorum iğnelerimi 2 ye çıkarttı, bide ssk dan alamayacakmışım artıkk. kendim alırsam biton para tutuyoo, napcaz bilmiyorummmmmmmmm:(
bebeğimm gel artıkkkkkkkk.

hepimisin bebekleri bu ay gelsinnnnnnnnnn. aminn

Kızlar çok inanıyorum ama bu aralık ayında çok hamişimiz olacak İnşallah tez zamanda gelirler de şekerler veririz meleklere

Canım bilmiyorum ama bende bu ay çok ümitliyim nedense şu ovulasyon testinede taktım kafayı alıcam kız ndk nbr çalışmalara başladınmı canım

:dance::dance:Çalışıyoruz son süratkaydirigubbakcemile2Bakalım herşeyin hayırlısı ben birde ateş ölçme yöntemini deniyorum son günlerde ateşim süper ama cuma ve cumartesi günü çok önemli
Mucizemi bekliyorum :teselli:
İnşallah aralıkta hepimiz pıtır pıtır döküleceğiz sevinçlere sevinç katacağız :nazar::nazar:

inşallah ceylancımmmmmmmmmmm, ben inanıyorum bunaa:1hug:

Canım bilmiyorum ama bende bu ay çok ümitliyim nedense şu ovulasyon testinede taktım kafayı alıcam kız ndk nbr çalışmalara başladınmı canım

başladım canımmmmkaydirigubbakcemile3 ama daha yumurtam büyüyemedi adetten kaç gün sonra oluşuyodu ya da çatlıyodu normal bi insanda??

sspirin günaydın nasılsın nevarneyok
tubacik tatlı hamişimiz nasılsın bugünler kasıklarıma batma gibi ağrı oluyor ara verip sonra tekrar çalışmaktanmı acep

canim demekki tuplerin spermlerle doluu.. bendede oyle agri olurdu calisirken ayy ayy bol bol calisin haa.. kendini sicak, hemen banyo yapma 1 saat yat

Back