başladım canımmmmkaydirigubbakcemile3 ama daha yumurtam büyüyemedi adetten kaç gün sonra oluşuyodu ya da çatlıyodu normal bi insanda??
başladım canımmmmkaydirigubbakcemile3 ama daha yumurtam büyüyemedi adetten kaç gün sonra oluşuyodu ya da çatlıyodu normal bi insanda??
BENDE BAŞLADIM CANIM SON CUMARTESİ PAZAR SON SÜRAT
CANIM NORMAL 28 GÜNDE BİR ADET OLANLARDA 14. GÜN ÇATLIYOR AMA SENDE BENİM GİBİ GEÇ ADET OLUYOSUN SANIRIM. BENİM 17. YADA 20. GÜNLERDE ÇATLIYO GALİBA.CUMA GÜNÜ 14.GÜNÜM OLUYO O ZAMAN DOKTOR KONTROLE ÇAĞIRDI BAKICAZ YUMİŞLERE BÜYÜMÜŞMÜ DİYE NE DURUMDA DİYE ÇATLAMA İHTİMALİ VARSA KENDİ HALİNE BIRAKICAZ YADA ÇATLATMA İĞNESİ UYGULAYACAK DOKTOR . SEN DOKTORA GİTTİĞİNDE YUMURTALAR KAÇ MM DİYE SOR HERSEFERİNDE
tamam canım doğru diyosun sormam lazımm. yarın yine gitcem zaten. ya bu iğnenin dozunu arttırdı dün ve bugün yüksek dozda vuruldum 2 gündür inanılmaz bi yanma var sağ kasığımda bildiğin yanıyooo. acaba çok mu geldi 2 tane iğne. bakalım nolmuşş yarın belli olur. bide ssk dan alamicam artık napğcam ben yaaa 1 kutu iğne 120 yeteleee 5 kutu gidiyo 1 ayda ben nası veririm okadar parayııı:çok üzgünüm: offf allahım sen bize yardım ettt
canlarin stress yok ben inaniyorum bu ay kesin aranizdan bi kac hamis cikacak..aminn hic biseye gerek kalmadan hamis kalirsiniz insallah... STRESS YOK
Tebrikler özgül :) Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?