Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba nılufer ya benım bır sorunum var gecen ay hap kullanmadım bu ay 6 gun ıctım ve bıraktım sonrasında 2-3 kez korunmasız ılıskım oldu ve su an adetım 4 gun gecıkmıs durumda sence akıbetım ne olmus olabılır yorumunu alabılırmıyım
Selam Hanımlar. Bende aranıza yeni katıldım. 3-4 saattir gebelikle ilgili yazdıklarınızı okuyorum. Bende Heyecanla anne olmayı bekliyorum :ecrin_bebek:. 2 yıl yasmin kullandım. 3 ay önce bıraktım. Artık bizde bebişimiz gelsin istiyoruz. 1 aralık adet günümün başlangıcı. Şuan adet belirtileri yaşıyorum. Ama daha önceden akıntım hiç olmazdı.Bi kuruluk olurdu. 10 gündür falan sulu ve kokulu (afedersiniz) geliyor fisfisfis. İdrarımın rengide daha koyu. Ayrıca 1 hafta önce göğüslerimde damarlar çıkmıştı. 4 gün önce ilk defa test yaptım ama negatif çıktı ( doğrumu yaptım bilmiyorum ama). Az önce şu meşhur limon testini uyguladım . Limonlar dibe çöktü sırnaşık şey. Çok merak ediyorum acaba hamile kalmışmıyımdır buay?:1rolleyes:
canım nasıl aynı adet gibimi bu kanama.eğer farklıysa belki yerleşme kanaması gibi birşeydir.istersen ilk fırsatta drunu arayıp bir sor canım.
herkese günayın kızlar. yaklaşık 3 gündür gelemiyorum çok hastaydım üşütmüşüm sanırırm yatak döşek yattım. bugün iyiim şükür. yeni hamişlerimiz varmış. hepsini tebrik ediyorum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. bugün de çok uğrayamayacağım ay başı işlemleri var malum. bol hamişli bir gün diliyorum hadi bakalım. Allah'a emanet olun.a.s.
herkese günayın kızlar. yaklaşık 3 gündür gelemiyorum çok hastaydım üşütmüşüm sanırırm yatak döşek yattım. bugün iyiim şükür. yeni hamişlerimiz varmış. hepsini tebrik ediyorum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. bugün de çok uğrayamayacağım ay başı işlemleri var malum. bol hamişli bir gün diliyorum hadi bakalım. Allah'a emanet olun.a.s.
sen çok umutlanma yinede ama belirtilerin hamişlik belirtisi gibi bence hamişsina.s.