• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

merhaba nılufer ya benım bır sorunum var gecen ay hap kullanmadım bu ay 6 gun ıctım ve bıraktım sonrasında 2-3 kez korunmasız ılıskım oldu ve su an adetım 4 gun gecıkmıs durumda sence akıbetım ne olmus olabılır yorumunu alabılırmıyım

merhaba nılufer ya benım bır sorunum var gecen ay hap kullanmadım bu ay 6 gun ıctım ve bıraktım sonrasında 2-3 kez korunmasız ılıskım oldu ve su an adetım 4 gun gecıkmıs durumda sence akıbetım ne olmus olabılır yorumunu alabılırmıyım

hap mevzusunda pek bilgili değilim ama belirtilerin var mı?
yada bir test al yap bence..

evet belırtılerım var ama adet belırtılerı ıle hemen hemen aynı oldugu ıcın pek ayıramıyorum
test adetım gectıkten bırgun sonra yapmıstım negatıf cıktı ama suan bılemıyorum

evet belırtılerım var ama adet belırtılerı ıle hemen hemen aynı oldugu ıcın pek ayıramıyorum
test adetım gectıkten bırgun sonra yapmıstım negatıf cıktı ama suan bılemıyorum

geç yerleşme oluyor bu yüzden tekrar yapmalısın.. hem bazen idrar testi kesin sonuç vermiyormuş.. 1 kere daha test yap negatif çıkarsa ve hala hastalanmazsan dr a gitmelisin.. belki haplarında etkisinden olabilir bu sonuç tam emin değilim..
ama eğer niyetinde hamile olmak var ise umarım dilediğin gibi sonuç alırsın cnm..

benimde bugün adetimin 4.günü olması gerekiodu ama olmadım gerci ben korunmayı bırakalı 3 ay oldu ama bildigim kadarıyla hapı bıraktıktan sonra da bi sürede korumaya devam edio bi hafta kullanmadıgın sürede olduu gibi yanlış bilgilendirmek istemem ama ben yarın test yapıcam 5. güne eger istiosan imş hamile kalırsın

merhaba..ben daha çok yeniyim burda çoğu mesajı okudum..benim Bhcg değerim salı akşamı 56,58 çıktı.dün 34 edüşmüş.kese görünmedi..biyokimyasal gebelik dedi dr.um. ama hala adet olmadım,hiç kanama yok..nedir bu ?? çok üzgünüm :(

1,5 yıldır deniyoruz artık yoruldum sanırım
fitil kullandım demişsiniz hamile kalmak içinmi fitilmi var?
bu arada yumurtlama günü filan hikaye allah istiycek allah herkese hayırlısını nasip etsin tabii

1,5 yıldır deniyoruz artık yoruldum sanırım
fitil kullandım demişsiniz hamile kalmak içinmi fitilmi var?
bu arada yumurtlama günü filan hikaye allah istiycek allah herkese hayırlısını nasip etsin tabii

Canım 1,5 yıldır deniyoruz demişsin, doktora gittin mi bir sorun var mı? Genelde 1 yıl deneyip bebek sahibi olmayanlar için araştırma öneriyor doktorlar. Moralini bozma tabi ki herşey Allah'tan. Allah yardımcımız olsun.

ben geldim poliçeler vardı kesmeye büroya gelmişken sizlere bakıyım dedim karnım ağrıyor bugün çokkk

selam kızlar normalde ben 26-27-28 günde adet görüyorum. Ama son 3 aydır hep 26 günde. hesapladığımda 2 gün önce olmam gerekiyordu ama hala yok. adet belirtim dışında başka belirtimde yok. sadece sol kasığımda batmalar oluyor. test için erken mi? sabırsızlanıyorum

selam kızlar normalde ben 26-27-28 günde adet görüyorum. Ama son 3 aydır hep 26 günde. hesapladığımda 2 gün önce olmam gerekiyordu ama hala yok. adet belirtim dışında başka belirtimde yok. sadece sol kasığımda batmalar oluyor. test için erken mi? sabırsızlanıyorum

Canım 3 aydır 26 günde adet oluyorsan ve iki gün geçtiyse bugün senin 28. günün oluyor değilmi? Bir iki gün daha bekle ya da yarın ilk idrarınla test yap istersen. Söylediğine göre en geç 28 günde bir adet oluyorsun ve bugün 28. günün bugün de olmazsan şansın biraz daha yüksek demektir. Hayırlısı olun canım.

Back