Erken Hamilelik Belirtileri

iyiyiz canım Allaha şükür.seninle bayadır denkgelemiyoruz yaa

evet ben çok sık girmiyorum zaten birde hep geç saatte giriyorum bu yüzden muhabbet edemiyoduk uzun zamandır, ayrıca bu ara çalışma zamanları zaten gerçi çok çalışmıyoruz artık ama bi değişiklikte yok yani kürlerimi bitirdim onları kullanmıştım bu ay bakalım faydası olacakmı olmzsa kullanmam bidaha zaten

bende akşamları fazla giremiyorum hoş bazen gündüzleride giremiyorum ya.İnşallah denediğin kürler işe yarar ve hamile kalırsın canım.

inşallah bilemiyorum ya kullanmaya başlamadan önce ümitliydim ama şimdi farklı şeyler hissediyorum, ne güzel sen bunlarla uğraşmadan hamile kaldın darısı başımıza

bende hamile kalmadan 2-3 ay önce bal tarçın çörek otu karışımını kullandım birkaçgün ama onu kullanmanında bir zamanı varmış mesela yumurtlamaya yakın bırakacakmışsın yoksa yumurtayı etkiliyormuş diye duymuştum.ondan sonra yanlış birşey yaparım diye vazgeçtim.ben herşeyi Allaha bıraktım.çünkü herşeyin bir zamanı var ve bunu birtek Allah biliyor.ha birde hamile kalabileceğine yürekten inanman gerekiyor.

canım yarın evdesindir herhalde.gündüz girebilirsek ikimizde görüşürüz.ben biraz uzanayım.kendine çok iyi bak.görüşürüz canım.İnşallah bayramda hamilelik haberini alırızda çifte bayram yaparız.

günaydın yawrukuşlarrrr..hihoyyyt.özgüüll test yaptınmııııı...kaydirigubbakcemile2gel buraya çıbıııkkksengözlerimebaksanab

slm kızlar idrar testi yaptım pozitif 2çizgide çıktı bugun kan erdim pazartesi sonucu alacam

Günaydın kızlar, aslında biraz canım sıkkın ama yinede iyiyim. İnşallah sizler de iyisinizdir. jasmincin bebeğin ve sen nasılsınız? Daha önce de tebrik etmiştim ama sayfalar öyle hızlı ilerliyorki görememişsindir bile. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Bizler için de dua et olur mu?

Özgül44 merhaba canım, yeni gördüm seni burada. Gözün aydın canım, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin ve bebeğinizi sağlıkla kavuştursun sizlere.

Bu arada kabusun_olurum da hamileymiş, ne güzel. Allah bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

Özgül44 merhaba canım, yeni gördüm seni burada. Gözün aydın canım, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin ve bebeğinizi sağlıkla kavuştursun sizlere.

sağol canım pazartesi inşallah kan testindede çıkar 7.günüm bugun allah herkesede nasip etsin

Amin canım inşallah bizler de senin gibi mutlu haberlerimizi tez zamanda veririz buradan. Öpüyorum tatlm.

günaydın canım ben iyiyim bebiş te iyi bu gün doktora gidiyoz en daha önce cevap yazmıştım ama sayfaların ilerlemesinden görememişsindir
senin neyin var hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…