• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ben 31 günde oluyordum ama son 3 aydır test yapmaya fırsatım bile olmadı 1-2 gün önceden geliyordu.canım sebeyzanın daha önce yaşadığı hamileliğide adetinden sonraki ilşkisinde olmuş.bundan çok emindi çünkü eşi sürekli şehir dışında olduğu için o ay sadece 1 defa birlikte olabilmişler ve hamile kalmış.bu defaki hamileliğide 2 defa ilişkiye girmeyle oldu.Allah ona ve bebeğine sağlık versin.

cidden süper Herşey Rabbimden bende umutlarımı kestiğim için çalışmıyorduk:bbo:
Çünkü yumurtlamamda bazı nedenlerden çalışamamıştık çok saol.........:dance::dance:

dra ilk gittiğimizde bize söylenen haftaya göre hesapladık ve adetten sonraki ilk ilşkiye denk geliyor.yumurtlamada oluşmuş olsaydı dra ilk gittiğim zaman keseyi göremezdik.ve testtede o kadar çabuk çıkmayabilirdi.üstüne görme deyince benim anneannem hamileliği boyunca düzenli adet görmüş böyle olaylarda olabiliyor.

Hesaplama nasıldı canım bize de öğretirmisin??

o uyusun boşverrr:dilcikar: biz pıtır pıtır hamile kalalımm da görsün o, kıslkandırcas seni ohhh zuzuuuu çatlatcasss. sen uyurken oldu dicess kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İnşallah bir de bizden önce kalırmış..süprizzzzz

sen niye bukadar uyku halindesin bakimmmmmm hamilemisin yoksa kıssssss eneeeeeeeeee:dance: hamilesin oyüsden uykun varrrrrrrrrr:sm_cool:

ay bi bilseemm..ki ben çok uyku sewmem..ama şimdi sürekli uykum war..sabahtan akşama kadar..hani moralim bozuk olsa dicem ki depresyondan..yoo keyifliyimde..hayırdır iiişallahmirmirmirmir
ne uykusu :oklava::oklava:
çAlış çalış

sırnaşık şey sırnaşık şey

o uyusun boşverrr: biz pıtır pıtır hamile kalalımm da görsün o, kıslkandırcas seni ohhh zuzuuuu çatlatcasss. sen uyurken oldu dicess kaydirigubbakcemile3

ayy naapsamki..çatlarım ben..ne çalışkan hatunlarsınız maşallahh kaydirigubbakcemile4 dur neyse bugün de uyuyim de yarın öbür gün artık..pazar nası olsa kaçsam da kurtulamam kaydirigubbakcemile2

şaka bi yana da benim daha ilk denemem..hatta denememem yani ...-tatlicadiarzu-sizinkine kendiminkinden çok sewinirim bu ay..kıyamıyorum size üsüldükçe :1hug:

canlarımm size doyum olmazzzzzzzzzzzz ben çıkmak zorundayımmmmmmmm, girerim yine yarın birgün inşallahhh hepinisi öpüyorummm tatlı tatlı huzurlu hafta sonlarınız geçsin inşallaahhhhh. allah dileklerinizi kabul etsin bu hafta sonuuuu...

görüşürüssss zilli kuşlarrrr :) byyy

şaka bi yana da benim daha ilk denemem..hatta denememem yani ...-tatlicadiarzu-sizinkine kendiminkinden çok sewinirim bu ay..kıyamıyorum size üsüldükçe :1hug:

:bbo: ilk mi ooo arkadan gelkaydirigubbakcemile3
ilki sonu yok ya sana takkılıyorum yüreğine bir kere bebeğinin hasreti düşmeyedursunsenağlamasenağlama
BAŞARACAĞIZ HEPBERABER
HAMİŞLERİMİZN DUASIYLA..
:mymeka:sende çalış:asigim:

ndkcim bildiğin üzere hatasonu girmem olanaksızlaştı pazt görşürüz şekerrr
hamiş ol da gel pzt.si

görüşürüz kızlar.İnşallah hepiniz tez zamanda hamile kalırsınız.dualarım sizinle.hepinizi öpüyorum.

Çok saol suzancım İyi akşamlarrr

Xaracım hoşgeldin umarım iyisindir ateşin yükselmiş inşallah hamişsindir

kızlar ben de ewime gidiim artıkın..ya ben galiba yine doktora gitmek zorunda kalıcam..:çok üzgünüm:hani malum bölgem acıyo demiştim ya..orda daha önceden olmıyan bişe çıktı bugün.:çok üzgünüm::uhm:.dokununcak filan acıyo..ama ben gitmek istemiyorum yine ya offff..:a015:

ayykızlar hiçadet olckmısm gıbı belırtım yok uff zatnd eolmuyor aslında ama kafm karışıkyaa
aklıma geldıkce karnım agrıyı sadecebugunude atlatsam haftasonu gecer zatn pazrtesı test yapıcm dua edın dua beklıyourumm

Back