• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

tabii orası öyle suzan hamileliğinde senmi diyordun yumurtlama önemli değil diye bari bebişim olsada bugünkü moral bozukluğum gitse..

ben test yaptığımda saat 16:00 idi ve idrarımı bile bekletmeden yapmıştım.ve çıktı.

ne hatunmuşsun be kaydirigubbakcemile3 adetten hemen soona hamile kal bide yetmemiş gündüzün bi wakti testte pozitifi gör..ay oldu olcak daha günüm de geçmemişti öğrendiimde de de orta yerimden çatlıyımmkaydirigubbakcemile2yerimseniben

İnanın gözlerime ağırlık çöktü:((stres mideme vurdu normalde olsa acaba derdim şuanda diyemiyorum

benim adetim 1 gün gecikmişti test yaptım 1 dakika bile beklemeden silik çıktı.ama benim hamileliğim adetimden sonraki ilk ilişkimde oluştuğu için hemen çıktı.
evet yumurtlama dışındada hamile kalınıyor.bunun en güzel örneği sebeyza ve benim.

benim adetim 1 gün gecikmişti test yaptım 1 dakika bile beklemeden silik çıktı.ama benim hamileliğim adetimden sonraki ilk ilişkimde oluştuğu için hemen çıktı.
evet yumurtlama dışındada hamile kalınıyor.bunun en güzel örneği sebeyza ve benim.

kaçgünde bir oluyordunuz ne için soruyorum dersen suzancım bu ay yumurta dönemimde hiç çalışamadık o yüzden ama içimi kemiren çok derinlerdeki ümit birde sizin olayınız :sm_confused:a.s.

yapma yaaaaaaaaa:1shok: nası oluyoki ooooo, üstüne görmüş olmayasın yaaa. anammm ben iyice ümitlendim yaaaaaaaaaa hihoyyythihoyyytbanane benimde olcakkkkk hemen başlamalıyım çalışmalaraaaaaaaaaa kıslar hepinis bugün başlayınnnnnnnnkaydirigubbakcemile4

yapma yaaaaaaaaa:1shok: nası oluyoki ooooo, üstüne görmüş olmayasın yaaa. anammm ben iyice ümitlendim yaaaaaaaaaa hihoyyythihoyyytbanane benimde olcakkkkk hemen başlamalıyım çalışmalaraaaaaaaaaa kıslar hepinis bugün başlayınnnnnnnnkaydirigubbakcemile4

cııkk olmazz başlıyamamm çook uykum waaarrrrmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

kaçgünde bir oluyordunuz ne için soruyorum dersen suzancım bu ay yumurta dönemimde hiç çalışamadık o yüzden ama içimi kemiren çok derinlerdeki ümit birde sizin olayınız :sm_confused:a.s.

ben 31 günde oluyordum ama son 3 aydır test yapmaya fırsatım bile olmadı 1-2 gün önceden geliyordu.canım sebeyzanın daha önce yaşadığı hamileliğide adetinden sonraki ilşkisinde olmuş.bundan çok emindi çünkü eşi sürekli şehir dışında olduğu için o ay sadece 1 defa birlikte olabilmişler ve hamile kalmış.bu defaki hamileliğide 2 defa ilişkiye girmeyle oldu.Allah ona ve bebeğine sağlık versin.

dra ilk gittiğimizde bize söylenen haftaya göre hesapladık ve adetten sonraki ilk ilşkiye denk geliyor.yumurtlamada oluşmuş olsaydı dra ilk gittiğim zaman keseyi göremezdik.ve testtede o kadar çabuk çıkmayabilirdi.üstüne görme deyince benim anneannem hamileliği boyunca düzenli adet görmüş böyle olaylarda olabiliyor.

sen niye bukadar uyku halindesin bakimmmmmm hamilemisin yoksa kıssssss eneeeeeeeeee:dance: hamilesin oyüsden uykun varrrrrrrrrr:sm_cool:

dra ilk gittiğimizde bize söylenen haftaya göre hesapladık ve adetten sonraki ilk ilşkiye denk geliyor.yumurtlamada oluşmuş olsaydı dra ilk gittiğim zaman keseyi göremezdik.ve testtede o kadar çabuk çıkmayabilirdi.üstüne görme deyince benim anneannem hamileliği boyunca düzenli adet görmüş böyle olaylarda olabiliyor.

ayyyyyyy valla deme böyle şeyler yaaa, ümitleniyommmmmmmmm. offf şimdide üstüne mi gördümm yumurtlamadan mı hamile kaldımm bilmemne diye diye sürekli test yaparım artıkk-tatlicadiarzu-

Back