• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

günaydın canım ben iyiyim bebiş te iyi bu gün doktora gidiyoz en daha önce cevap yazmıştım ama sayfaların ilerlemesinden görememişsindir
senin neyin var hayırdır

Canım ya ben ateş ölçme yöntemini kullanıyorum, ateşim iyi gidiyordu ama bugün biraz düştü, geçen ay da yine 25. gün de düşmüş ve üç gün sonra da adet olmuştum. O biraz canımı sıktı. Ama ne yapalım herşey Allah'tan henüz vakti gelmemiş demekki.

canlarımmmm ben geldimmm, çıkıcam hemen eşimin işyerindeyim. doktordan geliyorum eşimin sperm analizini aldık. doktorum çooook iyi dediiiii 90.000.000 milyon çıktııı. çok sevindik eşim derin bi nefes aldı. eşinin çok iyi, seninde tedavin güsel gidiyo inşallah kısa zamanda hamile kalacaksın dedi doktorummm okadar sevindimkiiii. Allah cümlemize hayırlı evlatlar nasib etsinnn, çabalarımızı boş çıkarmasın inşallahhh

ndkcım çok sevindim canım. Gözünüz aydın. Allah hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

kıslar ben kaçtımmm, patronun bilgisayarından giriyorummm :)))

yeni hamişimize hayırlı olsunnnnnnn, ne güsel yaaaaaaaaa allah cümlemise nasib etsinnnnnn.

canlarımmmm ben geldimmm, çıkıcam hemen eşimin işyerindeyim. doktordan geliyorum eşimin sperm analizini aldık. doktorum çooook iyi dediiiii 90.000.000 milyon çıktııı. çok sevindik eşim derin bi nefes aldı. eşinin çok iyi, seninde tedavin güsel gidiyo inşallah kısa zamanda hamile kalacaksın dedi doktorummm okadar sevindimkiiii. Allah cümlemize hayırlı evlatlar nasib etsinnn, çabalarımızı boş çıkarmasın inşallahhh

haarika bi haber..bugün güne güsel başladık..bi hamişimiz war..senin sonuçlar iyi...heeeyoooo:dance: :dance: :teytey:

23ne adet olmam gerekıodu 25nde test yaptım negtıf cıktı.ama nebılım cok kasıklarımda agrı var

ay bidaaa yapsana kıısss...belkim geç döllenme neimdir..tekrar yap..yine negatif çıkarsa ozaman bi doktora filan gidersin gecikmenin nedenini öğrenmek için..

ya kızlar ben sizin hamiş haberlerinizi alimmm tahtan seve seve inerimmmm.özgülcüm cnm benm tebrik ederim.bi arkadaşta şey demiş göğüs uçlarında koyulaşma filan yok demiş.ya kızlar herşeye inanıp dengenizi bozmayın nolurr.daha şimdiden belli olmaz zaten.bırakın koyulaşmayı benimkiler acımıyo bile..tek sıkıntım karnımı acıtıyo.sorun söyliyelim jasmin doğru sölemiş koyulaşma filan yok zaten daha çok erken.öle bi sancısı oluyoki adet gibi anlıyamıyosun bile.olcak kızlar sizinde olcakkk.hepinizi öpüyorum.ben bayram için memleketimiz orduya gidiyorum.erken biras ama öle gerekti.hepinizin bayramını şimdiden en içten dileklerimle kutluyorum ve döndüğümde çoklu hamiş haberlerinizi bekliyorum.hepinizi seviyorum destek lerinizden dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum.tecrübelerimi paylaşmaya devam edecğim öpüldünüz kızlar en kocamanından:))))))))

JASMİN SENİNDE ÇOK YENİ DİMİ BİR BUÇUK AY OLDUMU.benimde dört haftalık yani bir aylıkmış.negüsel berebar paylaşcak çok şeyimiz olucak...

selam kızlar,
ndk cok sevindim canm cok guzel bir haber inşallah hepimiz yakında guzel haberleri veririz bende un klomene basladım esim keciboynuzu kurune basladı atesimi olcmeye de basladım inşallah hakkımızda hayırlısı

canımmmm valla çok sevindim eşimin değerlerinin yüksek olduğunaaa, nası stres yapmıştıkk. senin eşinde ölçtürdümü? ya bide kıslar ben menogon iğnesi vuruluyodum ya, doktorum 5 kutu yazdı eczane 3 kutu verdi, artık yasaklanmış 8 kutudan fazla alınamıyomuşşş. bu ay da sonuç alamassam napcam ben iğnelerim olmadan :( kafam karıştı yaa hap falan verir belki bu sefer doktorum. ama aklınızda olsun aşılama için tüp bebek için devlet vermiyomuş artık çok fazla iğne. belli bi kota koymuşlar onun dışında ssk karşılamıyomuş. nakitte mde bir kutusu 125 ytl :S

kabusummm canımmm gittinmi doktoraaa?

ya bide kıslar bişi sorcamm yumurta olmadan yada gelişmeden hamile kalınırmıı???

canım benim esim coktan olcturmustu zaten ama bizim sayımız iyi sadece hızlı ieri hareketlinin yuzdesi biraz dusuk keciboynuzu kuru buna birebirmiş arastırdım ve yımurtayı delici bir ozelligi varmıs spermin onu da guclendiriyormus ibrahim saracoglunun sitesinde okumustum bazı spermler yumurtayla bulusur ama delemez ve dollenme olmaz keciboynuzu buna da birebirmiş iste canım sperm sayısı da onemli ama en onemlisi hızlı ileri hareketli olanı

Son düzenleme:
Back