kızlar bugun aadetimin 6.gunu pazartesı kan testı yaptırcam dua edın inş hamişimdir..
canım sen idrar testi yapmışmıydın.yapmadıysan bence yap en azından pozitifse (İnşallah)erkenden öğrenmiş olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugun aadetimin 6.gunu pazartesı kan testı yaptırcam dua edın inş hamişimdir..
iyiyim canım ya sen nasılsın bebişin ve sen nasılsına.s.
iyiyiz canım Allaha şükür.seninle bayadır denkgelemiyoruz yaa
evet ben çok sık girmiyorum zaten birde hep geç saatte giriyorum bu yüzden muhabbet edemiyoduk uzun zamandır, ayrıca bu ara çalışma zamanları zaten gerçi çok çalışmıyoruz artık ama bi değişiklikte yok yani kürlerimi bitirdim onları kullanmıştım bu ay bakalım faydası olacakmı olmzsa kullanmam bidaha zaten
Özgül44 merhaba canım, yeni gördüm seni burada. Gözün aydın canım, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin ve bebeğinizi sağlıkla kavuştursun sizlere.
slm kızlar idrar testi yaptım pozitif 2çizgide çıktı bugun kan erdim pazartesi sonucu alacam
Günaydın kızlar, aslında biraz canım sıkkın ama yinede iyiyim. İnşallah sizler de iyisinizdir. jasmincin bebeğin ve sen nasılsınız? Daha önce de tebrik etmiştim ama sayfalar öyle hızlı ilerliyorki görememişsindir bile. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Bizler için de dua et olur mu?
hayırlı olsuuuunnnnn...:dance:süper yaa...:teytey:kaaabuuss in tahttaaannn yeni hamişimiss waaarrr:CüvCüv: