ben 31 günde oluyordum ama son 3 aydır test yapmaya fırsatım bile olmadı 1-2 gün önceden geliyordu.canım sebeyzanın daha önce yaşadığı hamileliğide adetinden sonraki ilşkisinde olmuş.bundan çok emindi çünkü eşi sürekli şehir dışında olduğu için o ay sadece 1 defa birlikte olabilmişler ve hamile kalmış.bu defaki hamileliğide 2 defa ilişkiye girmeyle oldu.Allah ona ve bebeğine sağlık versin.
klava: klava: klava:ne uykusu klava: klava:
çAlış çalış
dra ilk gittiğimizde bize söylenen haftaya göre hesapladık ve adetten sonraki ilk ilşkiye denk geliyor.yumurtlamada oluşmuş olsaydı dra ilk gittiğim zaman keseyi göremezdik.ve testtede o kadar çabuk çıkmayabilirdi.üstüne görme deyince benim anneannem hamileliği boyunca düzenli adet görmüş böyle olaylarda olabiliyor.
o uyusun boşverrr:dilcikar: biz pıtır pıtır hamile kalalımm da görsün o, kıslkandırcas seni ohhh zuzuuuu çatlatcasss. sen uyurken oldu dicess kaydirigubbakcemile3
sen niye bukadar uyku halindesin bakimmmmmm hamilemisin yoksa kıssssss eneeeeeeeeee:dance: hamilesin oyüsden uykun varrrrrrrrrr:sm_cool:
ne uykusuklava: klava:
çAlış çalış
o uyusun boşverrr: biz pıtır pıtır hamile kalalımm da görsün o, kıslkandırcas seni ohhh zuzuuuu çatlatcasss. sen uyurken oldu dicess kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İnşallah bir de bizden önce kalırmış..süprizzzzz
Hesaplama nasıldı canım bize de öğretirmisin??
şaka bi yana da benim daha ilk denemem..hatta denememem yani ...-tatlicadiarzu-sizinkine kendiminkinden çok sewinirim bu ay..kıyamıyorum size üsüldükçe :1hug:
slm kızlar kimse yokmu yine
ben geldim umutsuzcum.nasılsın görüşmeyeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?