ben test yaptığımda saat 16:00 idi ve idrarımı bile bekletmeden yapmıştım.ve çıktı.
canım 7aydırlı evliyim istiyorum bebek hiç geçikmezdi hep gününde olurdum .inşallah hamileyimdir.
belirtilerin var mı?Aslında son hamiş hberlerinde kimse de belirtim yok dedi ama neyse..
canım 7aydırlı evliyim istiyorum bebek hiç geçikmezdi hep gününde olurdum .inşallah hamileyimdir.
benim adetim 1 gün gecikmişti test yaptım 1 dakika bile beklemeden silik çıktı.ama benim hamileliğim adetimden sonraki ilk ilişkimde oluştuğu için hemen çıktı.
evet yumurtlama dışındada hamile kalınıyor.bunun en güzel örneği sebeyza ve benim.
belirtilerim çok yok baş dönmesi,halsizlik ,kasıklarım ağrıyor bunların dışında birşey yok
benim adetim 1 gün gecikmişti test yaptım 1 dakika bile beklemeden silik çıktı.ama benim hamileliğim adetimden sonraki ilk ilişkimde oluştuğu için hemen çıktı.
evet yumurtlama dışındada hamile kalınıyor.bunun en güzel örneği sebeyza ve benim.
yapma yaaaaaaaaa:1shok: nası oluyoki ooooo, üstüne görmüş olmayasın yaaa. anammm ben iyice ümitlendim yaaaaaaaaaa hihoyyythihoyyytbanane benimde olcakkkkk hemen başlamalıyım çalışmalaraaaaaaaaaa kıslar hepinis bugün başlayınnnnnnnn
kaçgünde bir oluyordunuz ne için soruyorum dersen suzancım bu ay yumurta dönemimde hiç çalışamadık o yüzden ama içimi kemiren çok derinlerdeki ümit birde sizin olayınız :sm_confused:a.s.
cııkk olmazz başlıyamamm çook uykum waaarrrrmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
kıs delürmeeeeeeeeeee:mymeka: başlicam uykuna haaaaaaaa:mymeka: sen uyu osaman kocişin yaparrr:sm_cool:
yapma yaaaaaaaaa:1shok: nası oluyoki ooooo, üstüne görmüş olmayasın yaaa. anammm ben iyice ümitlendim yaaaaaaaaaa hihoyyythihoyyytbanane benimde olcakkkkk hemen başlamalıyım çalışmalaraaaaaaaaaa kıslar hepinis bugün başlayınnnnnnnn
cııkk olmazz başlıyamamm çook uykum waaarrrrmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
dra ilk gittiğimizde bize söylenen haftaya göre hesapladık ve adetten sonraki ilk ilşkiye denk geliyor.yumurtlamada oluşmuş olsaydı dra ilk gittiğim zaman keseyi göremezdik.ve testtede o kadar çabuk çıkmayabilirdi.üstüne görme deyince benim anneannem hamileliği boyunca düzenli adet görmüş böyle olaylarda olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?