kutsal bi wazife bu mekan zaman dinlemezz naniknanik olsun daha heycanlı olurkaydirigubbakcemile3
zaten kadın bize her gittiğimizde yatak odasını veriyor. zaman mekan tanımazda sonra çıpış nsl olcamm ben şey ettimde bi çıpı çıpımı yapiim dicemm ayyy utanırım bennn
ayy olmas evet, boşver sık dişinii sırnaşık şey zaten yeni bitmiş zamazingo bişi kaybetmiş sayılmassın belkimmkaydirigubbakcemile3
zaten hemen cipis yapmak yasak..sabah yaparsin sende ...bende 1 sene kaynanamda kaldim bilirim zor olur..ama sonunda pes ettim gece gunduz dinlemiyordum cipis yapiyordum napim...hatta bi ara kaynanamla ayni anda ahahahah banyo yolunu tutmusuz dedim anne nere ..yok kizim dedi geri dondu odaya gitti dedim allah yakalandiklava:
tabi sana demesi kolay sen akşama istanbulu 7 şiddetinde salla bizde artçı bile olmasın ölemi :çok üzgünüm:
kızlar iyi akşamlar benim bugun adetimin geçeli 6gün oldu eve gidince idrar test yapacam inşallah çıkar birde sabah yapın diyorlar akşam yapsam nolur
kızlar iyi akşamlar benim bugun adetimin geçeli 6gün oldu eve gidince idrar test yapacam inşallah çıkar birde sabah yapın diyorlar akşam yapsam nolur
Sabah ilk idrarınla yapman daha iyi 6.gün bunca gün nasıl bekledin bence sabahı da bekle..a.s.kaydirigubbakcemile3
canımcım inşallah hamilesindirr, yada allah gönlüne göre versin diyim belki istemiyosundur. nekadarlık evlisin? tedavi geçmişin varmı? böyle gecikme oluyomuydu daha önceden? sabahki idrarınla yap daha etkili oluyomuş. şimdi akşam yaparsın çıkmassa sabah yapsaydım dersin aklın kalır. sabahı bekle şekercimmm.
sonucun hayırlı olsunnn:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?