Erken Hamilelik Belirtileri

kutsal bi wazife bu mekan zaman dinlemezz naniknanik olsun daha heycanlı olurkaydirigubbakcemile3

zaten kadın bize her gittiğimizde yatak odasını veriyor. zaman mekan tanımazda sonra çıpış nsl olcamm ben şey ettimde bi çıpı çıpımı yapiim dicemm ayyy utanırım bennn

zaten kadın bize her gittiğimizde yatak odasını veriyor. zaman mekan tanımazda sonra çıpış nsl olcamm ben şey ettimde bi çıpı çıpımı yapiim dicemm ayyy utanırım bennn

ayy olmas evet, boşver sık dişinii sırnaşık şey zaten yeni bitmiş zamazingo bişi kaybetmiş sayılmassın belkimmkaydirigubbakcemile3

zaten hemen cipis yapmak yasak..sabah yaparsin sende ...bende 1 sene kaynanamda kaldim bilirim zor olur..ama sonunda pes ettim gece gunduz dinlemiyordum cipis yapiyordum napim...hatta bi ara kaynanamla ayni anda ahahahah banyo yolunu tutmusuz dedim anne nere ..yok kizim dedi geri dondu odaya gitti dedim allah yakalandiklava:

ayy olmas evet, boşver sık dişinii sırnaşık şey zaten yeni bitmiş zamazingo bişi kaybetmiş sayılmassın belkimmkaydirigubbakcemile3

tabi sana demesi kolay sen akşama istanbulu 7 şiddetinde salla bizde artçı bile olmasın ölemi :çok üzgünüm:

ayy jıs çok komiksin:roflol:

evet ya zor kaynanayla yaşamak allaha şükür benim evim ayrı ama işte böle güne denk gelince kötü oldu dedim eşime zaten bayram geldi gitmeyelim diye ama bi arkadaşının babası vefat etmiş onada gitcez o yüzden mecburuz hatta bu arkadşın babası sodadan öldü belki tv de görmüşsünüzdür

tabi sana demesi kolay sen akşama istanbulu 7 şiddetinde salla bizde artçı bile olmasın ölemi :çok üzgünüm:

ilahi kıss kopardın beniiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla bisde de olamicak bugünn üsgünümmm:asigim: kaynanamlar gelecekkk, geç giderlerr, bide yarın sabah doktora gidecek doktor anlamasınn diye yapmam bukünnn :))

Kendimi toparladım canlarımm..İyi ki varsınız...
Gece olsun maviş83 :))
Bak sana tavsiyem sabah erken saati kur melekler için katlanacağız biraz fedakarlığa

kızlar iyi akşamlar benim bugun adetimin geçeli 6gün oldu eve gidince idrar test yapacam inşallah çıkar birde sabah yapın diyorlar akşam yapsam nolur

kızlar iyi akşamlar benim bugun adetimin geçeli 6gün oldu eve gidince idrar test yapacam inşallah çıkar birde sabah yapın diyorlar akşam yapsam nolur

Sabah ilk idrarınla yapman daha iyi 6.gün bunca gün nasıl bekledin bence sabahı da bekle..a.s.kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ben geldim.
kabusun_olurum kutlarım canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

hoşgeldinn...şimcik şööleki akşama kadar çaydı suydu içip içip çözeltiyi seyreltiyosun canımcım..sabahki gece boyu beklediinden herbişe daha bi belli oluyo testte..hadi bakalımm yarın bize hayırlı haberler werrr

canımcım inşallah hamilesindirr, yada allah gönlüne göre versin diyim belki istemiyosundur. nekadarlık evlisin? tedavi geçmişin varmı? böyle gecikme oluyomuydu daha önceden? sabahki idrarınla yap daha etkili oluyomuş. şimdi akşam yaparsın çıkmassa sabah yapsaydım dersin aklın kalır. sabahı bekle şekercimmm.

sonucun hayırlı olsunnn:CüvCüv:

ben olsam 2 test alırım dayanamaz biri dayanamaz diğerini sabah
Zaten nekadarlık bişey ki.. (

canım 7aydırlı evliyim istiyorum bebek hiç geçikmezdi hep gününde olurdum .inşallah hamileyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…