kızıımm üstüne görmüş olma??? test yspmışmıydın yoksam kırmızıları görüncek mi pes dedindi..
ya kızlar ne dicem..bu belirti olayı hakkaten fena ha..yani şuan saysam kesin hamileyim..ama ben çok ii biliyorum ki bu ay diilim...acaip uykum war kaç gündür..çok tatlı sewerdim şimdi cnm hiiç istemio..deli gibi tuzlu bişeler istiyo..cips sewmem iki gündür yediğim alaturkaları görseniz şaşarsınız..sabah uyanınca yüzümü yıkıyıp dooru mutfağa gidip yiyorum cips..( turşu olsa hıh hamileyim dicem ama cips işte kafamçokkarıştı) geçen gün işw giderken sbh metroda bi çocuun montunun yeşili aklıma incir getirdi nası cnm istedi öliyom sandım..soora karnıma kramplar girio..akıntım war gibi bişeler hissediyorum ama yok...içerde alt tarafımda bi minük kramp gibi acımalar war..hıı bide sağ yımırtalığıma arada bişe batıyo..daha ssayimmii -tatlicadiarzu-
ayyyyyyy demeeeeeee:1shok: kıs belki hamilesindirr neden bukadar eminsinn allah bilir vallaaa. neden bukadar eminsinnn. zamazingo olmadı diyemiiii??? kısım belki önceden olan zamazingolar yaşamıştır döllenmiştirrr. adetin de geçtimiii??? gerçi bendede vardı böyle belirtiler geçen sefer ama diilmişim maaleseffkötükedihüso
Zuzuu umutsuzluğa düşme sonra inşallah hamişsindir ama sonra üzülmeni istemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?