Erken Hamilelik Belirtileri

Yok üsülmedim kıslar bi burukluk oldu sadece regl olunca hep depresyonda gibi oluom ben zaten..

Kızlae şimdi bana akıl verin lütfen bundan sonra napım ilişkiden sonra bi saat yatmammı lazım

yasmincinn zeynepp hoşgeldinizzzz.

assprinn 8 ay doktorlar için uzun değildir belki ama biz bekleyenler için stresli bi zaman olduğunu anlatmak için uzun dedim. bide polikistik varsa 8 ay beklemenin alemi yok.

Yok üsülmedim kıslar bi burukluk oldu sadece regl olunca hep depresyonda gibi oluom ben zaten..

Kızlae şimdi bana akıl verin lütfen bundan sonra napım ilişkiden sonra bi saat yatmammı lazım

evet canım yastık koy altına ayaklarını da yukaı kaldır bekle 1 saat hemen duş alma wc ye itme. inşallah olaak bu aykaydirigubbakcemile5

dün çok ağrım vardı adet olacak gibiydim ama bugün hiç belirti yok sabah kaltığımda biraz bulantı oldu ama kendimide fazla kaptırmak istemiyorum

Ilişki sırasındamı belime yastıık koyum ndk ymurtlamam 5-10 aralık arasıymış tamda bayram tatili valla süper:))))

zeynepcim günün geçtimi canım

Doktor bana da güldü güldüğü içinde eşimi razı edemiyorum ama benim sizden farkım 1seneyi aşkın süre yasminle korundum o da etkiler diye tedaviye başlamıyor polikistiklere nasıl bir tedavi uyguluyorlar acaba..:1hug:

kızlar ben aranıza yeni katıldım benim adet günüm 8 gün gecikti acaba hamilemiyim hiç bulantım yok herşey normal yanlız gögüslerim şişti test yaptırmaya korkuyorum meraktan ölecem

canım bende sürekli doğum kontrol hapı kullandımm evlenmeden yıllar önce de kullanıyodum daha 5 ay oldu bırakalı hapları kistlerin geçmesi için doğum kontrol hapı kullanılıyormuş oyüzden hep kullandım.sonra bi doktora gittim geçen ay çocuk istiyoruz 1 senedir olmuyo dedim kist var bende dedim doğum kontorl hapları kullandım hep dedim. oda muayene etti senin yumurtalıkların tembel çalışıyo dedi. onu güçlendircez olur dedi iğne verdi kistimi önemsemedi. iğne sanırım ilaçtan sonraki devre beni iğneye geçirdi hemen

Hoşgeldin missseda ayy çok gecikmiş düzenli adet oluomusun normalde kaç aydır deniosunuz inşallah hamilesindir hemen test yap ya 8 gün nedemek nası dayandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…