Yok üsülmedim kıslar bi burukluk oldu sadece regl olunca hep depresyonda gibi oluom ben zaten..
Kızlae şimdi bana akıl verin lütfen bundan sonra napım ilişkiden sonra bi saat yatmammı lazım
beklıyorum zaten cnm dua beklıyorum hepinizden a.s.svlkbr 2 gün gecikmiş regl 4-5 gün daha bekle canım inş hamişsindir:)
Yok üsülmedim kıslar bi burukluk oldu sadece regl olunca hep depresyonda gibi oluom ben zaten..
Kızlae şimdi bana akıl verin lütfen bundan sonra napım ilişkiden sonra bi saat yatmammı lazım
evet psikolojik olabilir ama belirti de olabilir... dr a gitmiş miydin..
ndk 8 ay uzun bi zaman değil ki. ben dra 4. ayımız dedim bana güldü bi kaç ay daha deneyein bakalım ne bu acale dedi o yüzden 4 ay uzun bi zaman değil. bu arada dün akşam itibariyle artık kesin karar verdim bu belirtilerin psikolojik olduğuna dün suzan bende hiç sabah bulantısı olmadı akşam oldu yazmış ya dün bütün gece midem bulandı :)))) sonra dedim yani okudum eve geldim kendi kendime belirti yaptım :)))))
Meraba kızlar.Nasılsınız ?
Doktor bana da güldü güldüğü içinde eşimi razı edemiyorum ama benim sizden farkım 1seneyi aşkın süre yasminle korundum o da etkiler diye tedaviye başlamıyor polikistiklere nasıl bir tedavi uyguluyorlar acaba..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?