Bizim bu 7.ayımız olacak, bugün adet günümdü ama olmadım inşallah olmam
inşallah olmassın canımm yaaa inşallahh tedavi falan oluyomusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim bu 7.ayımız olacak, bugün adet günümdü ama olmadım inşallah olmam
YOk canım tedavi olmadım hiç ama bu ayda olmazsa bebek, artık doktora gidicem yaşım29 çünkü
Bu akşam eczaneye gidip folik asit alıcam,yanında testidemi alsam acaba diye düşünmüyo değilimkaydirigubbakcemile3 folik asit kullanmayada yeni başlıcam daha
Kızlar hepiniz gitmişsiniz, ben de geçmişi okuyordum, o kadar hızlı ilerliyoruz ki takip etmek çok zor. Geçmiş sayfalarda aradım ama bulamadım. Galiba Ceylan ya da Suzan yazmıştı, hamilelerin idrarında totu olurmuş diye.Hatta Suzan idrar testi pozitif çıktıktan sonra bakmış idrarına ve tortular varmış. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Denediniz mi? Hamileler ve hamile olmayanlar bir denesenize? Ben bakıyorum ve idrarımda beyaz renkte küçük küçük birşeyler görünüyor. Eşiminkine de baktım onda yok öyle birşey. Haydi kızlar bir deneyin de gerçeklik payı var mı anlayalım.
günaydın kızlar baya hızlısınız maşallah. sayfalar ilerliyor. bol hamişli günler diliyorum benim adete daha çok var bayramın 3. günü o yüzden şu an kafam rahat hele bi son bir haftaya gireyim başlar bendede belirtiler. şu yaşadığımız belirtiler bir gün gerçek olsun lütfen Allahım isyeten herkese nasip et o duyguyu. aminnnn:Saruboceq: