• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

YOk canım tedavi olmadım hiç ama bu ayda olmazsa bebek, artık doktora gidicem yaşım29 çünkü

bence hiç geç kalma canımmm, hemen git doktora bu çocuk işi yaşa başa bakmıyo artık küçücüklerin bile olmuyo maalesef:çok üzgünüm: allah nasib ederse 50sinde bile olur tabii ama önlem almak en mantıklısı inşallah bu ay olur da umut olursun bizede

ben yeni evli sayılırım 2007 ağustosta evlendim ilk aylarımda ağrılı ilişkiden dolayı doktora gittim rahimde yara var dedi yara yakıldı sonra kist olduğu ortaya çıktı doğum kontrol hapı kullandım 6 ay azaldı ama geçmedi kistler minik minik ama çokmuş. 5 aydır da korunmuyoruz doktorumu değiştirdim doktoruma 1 senedir deniyoruz olmuyo dedim bana hemen 2. aşama iğne yöntemine geçti yumurtalıklarım tembelmiş güçlendiriyo iğne bu iğneli 2. ayım inşallah olur bu sefer olmassa aşılama falan olcak ha bu arada bu hafta sonuna kadar rahim filmim çekilecek ondan çok korkuyorum :(

Ah canım çok geçmiş olsun. Bunlar inşallah senin en yakın zamanda hamile kalmana yardımcı olacak. İnan hiç bişey yapmadan beklemek daha kötü.Adım adım yaklaşıyosun diye düşün

eskiden geceleri sohbet koyu olurdu sabah bir bakmısız sayfalar ilerlemiş şimdide gündüzleri maşallah dur durak dinlemiyor muhabbet.

Kızlar hepiniz gitmişsiniz, ben de geçmişi okuyordum, o kadar hızlı ilerliyoruz ki takip etmek çok zor. Geçmiş sayfalarda aradım ama bulamadım. Galiba Ceylan ya da Suzan yazmıştı, hamilelerin idrarında totu olurmuş diye.Hatta Suzan idrar testi pozitif çıktıktan sonra bakmış idrarına ve tortular varmış. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Denediniz mi? Hamileler ve hamile olmayanlar bir denesenize? Ben bakıyorum ve idrarımda beyaz renkte küçük küçük birşeyler görünüyor. Eşiminkine de baktım onda yok öyle birşey. Haydi kızlar bir deneyin de gerçeklik payı var mı anlayalım.

günaydın kızlar baya hızlısınız maşallah. sayfalar ilerliyor. bol hamişli günler diliyorum benim adete daha çok var bayramın 3. günü o yüzden şu an kafam rahat hele bi son bir haftaya gireyim başlar bendede belirtiler. :delphin::delphin:şu yaşadığımız belirtiler bir gün gerçek olsun lütfen Allahım isyeten herkese nasip et o duyguyu. aminnnn:Saruboceq:

Naber kızlar hepinize Günaydın geçmiş çok hızlı hamiş varmı hamiş...MAsustan hala tahtta mıkaydirigubbakcemile5
Bu akşam eczaneye gidip folik asit alıcam,yanında testidemi alsam acaba diye düşünmüyo değilimkaydirigubbakcemile3 folik asit kullanmayada yeni başlıcam daha :utangac:

Canım benim folkiasite hamilelik düşündüğün itibaren başlaman gerekiyordu.^3ay öncesinden başlanması gerekiyor birde folic plus alacaksan günde 3 kez kullanacaksın bilgine..
Kızlar hepiniz gitmişsiniz, ben de geçmişi okuyordum, o kadar hızlı ilerliyoruz ki takip etmek çok zor. Geçmiş sayfalarda aradım ama bulamadım. Galiba Ceylan ya da Suzan yazmıştı, hamilelerin idrarında totu olurmuş diye.Hatta Suzan idrar testi pozitif çıktıktan sonra bakmış idrarına ve tortular varmış. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Denediniz mi? Hamileler ve hamile olmayanlar bir denesenize? Ben bakıyorum ve idrarımda beyaz renkte küçük küçük birşeyler görünüyor. Eşiminkine de baktım onda yok öyle birşey. Haydi kızlar bir deneyin de gerçeklik payı var mı anlayalım.

Merhaba xaracım evet idrarda tortu olması gerekiyormuş.Buay son zamanlarda çalışmalar azaldı ama idrarımda tortu var neye inacağıma şaşırdım.Belirtim yok adetime çok var..

günaydın kızlar baya hızlısınız maşallah. sayfalar ilerliyor. bol hamişli günler diliyorum benim adete daha çok var bayramın 3. günü o yüzden şu an kafam rahat hele bi son bir haftaya gireyim başlar bendede belirtiler. :delphin::delphin:şu yaşadığımız belirtiler bir gün gerçek olsun lütfen Allahım isyeten herkese nasip et o duyguyu. aminnnn:Saruboceq:

Günaydınlar yeşildeniz..nasıılsın sen bir hamiş kal umut ışığım olacaksın bildiğin gibi yumurtam polikistik yapıda sen kontrollerine gidersen bişey engel olmayacağını demiştin ama yine aklım bulanık öpüyorum seni...

handancım üsüldümmm ama ilk ayın rahat ol ilk ayda olmaması çoooook normall. bidahaki aya hepimis hamiş kalcas ben biliomm.

xaracım belki akıntı falandır yaa okadar takma kafana bunlarııı.kan testi yaptır canımm

sanada günaydın ceylancım. aynen söylediğim gibi sen düzenli kontrollerine git kistlerin büyümesine izin verme bak göreceksin hiç bir sorun olmayacak. ben neredeyse 18 yaşımdan beri bunlarla yaşıyorum bak işte 6 sene olmuş ama her an takip ediyorum. 1 sene gitmemiştim doktora bıraktım peşini yani ama bir büyüme yaptı acile zor yetiştirdiler neredeyse patlıcakmış o yüzden sürekli takip şart. inşallah hepimiz en kısa zmanda hamile kalabiliriz. çok istiyorum allahım lütfen.senağlama

Back