Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben aranıza yeni katıldım benim adet günüm 8 gün gecikti acaba hamilemiyim hiç bulantım yok herşey normal yanlız gögüslerim şişti test yaptırmaya korkuyorum meraktan ölecem
mide bulantısı hemen olmaz ki 5.6. haftadan sonra başlıyor benim bildiğim :tomato:ama niye midem bulanmıo
ama niye midem bulanmıo
Ceylan senin yumurtlama günlerin ne zaman canım
HOGELDİN DURMAN KABAHAT 8 GÜN GEÇMİŞ NASIL DAYANDIN..öncelikle merhabalar:dance::dance::dance:
canım bende sürekli doğum kontrol hapı kullandımm evlenmeden yıllar önce de kullanıyodum daha 5 ay oldu bırakalı hapları kistlerin geçmesi için doğum kontrol hapı kullanılıyormuş oyüzden hep kullandım.sonra bi doktora gittim geçen ay çocuk istiyoruz 1 senedir olmuyo dedim kist var bende dedim doğum kontorl hapları kullandım hep dedim. oda muayene etti senin yumurtalıkların tembel çalışıyo dedi. onu güçlendircez olur dedi iğne verdi kistimi önemsemedi. iğne sanırım ilaçtan sonraki devre beni iğneye geçirdi hemen
Testte silik çıkması hamillelik mi??3 gün geçti.. Ben değilim
ya kızlar benim adet günüm 3 gün falan hep gecikir ondan yaptırmıom çünkü her ay kendimi hamile zannediom