• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ya dayanamıyorum canım ya da emin olamıyorum hiç yumurtlama döneminde eşimle beraber olmadık

kızlar ben aranıza yeni katıldım benim adet günüm 8 gün gecikti acaba hamilemiyim hiç bulantım yok herşey normal yanlız gögüslerim şişti test yaptırmaya korkuyorum meraktan ölecem

ayy canım koş git bi test yap, ne meraksızsın kısssssssss hamilesindir belkiiiiiii çabık yapp bizede haber verrrkaydirigubbakcemile5

o zaman pardon kızlar ben durmunuz bilmiyordum yani drun dediği geldi aklıma bide ben hiç hap kullanmadım eşim korundu. bana da dr iyi korunmuş dedi benimde aklıma o takıldı

ama niye midem bulanmıo

canım iilaki mide bulantısı olacak diye bi şart yok benim annem son hmileliğinde (aldırdı tabi) hiç bişey anlamamıştı ki annemin ilk hamilelikleri aşırı derece zor geçmiş. bence 8 gün az bi zaman değil eğer her ay düzenli adet oluyorsan çok büyük ihtimalle hamilesindir. git bi test yaptır hadi bize de söyle sonucu okeyto kaydirigubbakcemile5

Ceylan senin yumurtlama günlerin ne zaman canım

cANIM BENİM BU HAFTADAYDI HATTA OVULASYON TESTİ YAPTIM AMA DEĞERLENDİREMEDİK:1shok:
öncelikle merhabalar:dance::dance::dance:
HOGELDİN DURMAN KABAHAT 8 GÜN GEÇMİŞ NASIL DAYANDIN..

canım bende sürekli doğum kontrol hapı kullandımm evlenmeden yıllar önce de kullanıyodum daha 5 ay oldu bırakalı hapları kistlerin geçmesi için doğum kontrol hapı kullanılıyormuş oyüzden hep kullandım.sonra bi doktora gittim geçen ay çocuk istiyoruz 1 senedir olmuyo dedim kist var bende dedim doğum kontorl hapları kullandım hep dedim. oda muayene etti senin yumurtalıkların tembel çalışıyo dedi. onu güçlendircez olur dedi iğne verdi kistimi önemsemedi. iğne sanırım ilaçtan sonraki devre beni iğneye geçirdi hemen

VALLA CANIM KOCAMI BİR İKNA ETSEM ONDAN GİZLİ GİTSEM BİR DOKTORA DUYARSA ÇOK KIRILIR :a015:

ya kızlar benim adet günüm 3 gün falan hep gecikir ondan yaptırmıom çünkü her ay kendimi hamile zannediom

İnşallah hepimiz kalacağız inşallah ahh kızlar yumurtalamamı değerlendiremedim ya içim içimi yiyorum..Umut bile edemeyeceğim bu ay

Back