Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın şekerlerrrrrrr ben geldimmmmm
yeşildeniz bende senin gibi yıllardır uğraşıyorum. allah şifa verirn inşallahh
ceylancım günaydınnn nasılsınn?
maviş83 nerdeee naptı acaba dün?
Günaydın kıslarrrr
regl oldum zaten ilk ay tutması mucize olurdu ama genede tuhaf oldum..
Allah sanada şifa versin canım. ilk başlarda bende biraz üxülmüştüm ama yıllar oldu alıştım artık onlarla yaşamaya. sende şu an varmı kist ilaç felan kullanıyomusun.?
günaydın canlarım dün akşam doktora gittim doktor ilacın dozajını arttırdı yeni bir tedavi yeni bir umut.
ben sabah 1 akşam 1 içiyordum ilacı şimdi sabah 1,5 akşam 1,5 içicem 14.günde kontrole gidicem yanlız anlamadığım bir nokta var sonuçta ben yine 1 kutu ilaç içmiş olucam 1 tane içerkende 1 kutu içiyodum aynı şey diilmi kızlar bilgilendirirmisiniz beni
Handancım çok üzüldüm..Neolur sen üzülme..Günaydın kıslarrrr
regl oldum zaten ilk ay tutması mucize olurdu ama genede tuhaf oldum..
günaydın şekerlerrrrrrr ben geldimmmmm
ben orgametril ve diana kullandım hep ama 5 aydır bıraktım bebek için yumurta takibindeyim
Allah sanada şifa versin canım. ilk başlarda bende biraz üxülmüştüm ama yıllar oldu alıştım artık onlarla yaşamaya. sende şu an varmı kist ilaç felan kullanıyomusun.?
Yeşildenizcim bende de zaman zaman kistler vardı gençkızlığımda en son mayısta sol yumurtalığımda çıktı ve hastanede yattı sonra temizlendim bu doktor ise yumurtalarım polikistik yapı olduğunu dedi ve ilaçı yokuş ömür boyu benimle 8 ay deneyin dedim olmazsa çaresine bakarız dedi..:1hug:
Canlarım maviş83ten haberiniz varmı nasılmış merak ediyorum..