• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

İnşallah hepimiz kalacağız inşallah ahh kızlar yumurtalamamı değerlendiremedim ya içim içimi yiyorum..Umut bile edemeyeceğim bu ay

canımcımm neden değerlendiremedin yaa, ogün hiç kaçarmı be gülümmm

tubişimm hoşgeldinnnn yok şuan hamişlerrr ama olacakkkŞeniz

yaaa kıslarr telefon geldiii, dayımın oğlunun karısı doğuma giriyomuşşş, ayy çok sefindimmmmmmmmm onlar 1.5 yıl uğraştılarr. rahim filminden sonra hamiş kaldıııı ayyy darısı başımıza yaaa. akşama kadar doğurur demişler bakalım nolcakk giderim inşallah izin alabilirsem

Ceylancim uzulme bidahaki ay hergun degerlendirirsin kacirma obur ay hic bir gunu haa :oklava: Ndkcim hosbuldum canim...insallah hepiniz hemen hamile kalirsinizz bende sizle siskolar diye dalga gecerim insallah:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

1 yılık evliyim ve deneme değil bu ay bi deneyelim dedik tututu heralde benim adet günüm hep ileriye gider

yaaa kıslarr telefon geldiii, dayımın oğlunun karısı doğuma giriyomuşşş, ayy çok sefindimmmmmmmmm onlar 1.5 yıl uğraştılarr. rahim filminden sonra hamiş kaldıııı ayyy darısı başımıza yaaa. akşama kadar doğurur demişler bakalım nolcakk giderim inşallah izin alabilirsem

Ne güzel tebrik ederim darısı hepimizin başına inş.bizde yazacağız doğuma gidiyoruz diye..:1hug::sm_cool::sm_cool:

yeni bi hamilemiz çıkıcak inşallah seda kan testi yaptımıyıcakmısın>?
bu arada günaydın tuba hoşgeldin:
ahh sorma ceylan ya bizde çoook kaçırdık yumurtlama günlerini bi ara eşim yumurtlama sendromuna girmişti acaiip kızıyordu yumurtlama günüm diyince bende kızdım bıraktım şimdi o koşuyor peşimden :)

Ne güzel tebrik ederim darısı hepimizin başına inş.bizde yazacağız doğuma gidiyoruz diye..:1hug::sm_cool::sm_cool:

ayy canımm nası heveslendim bende yaa offf, düşünsenize sabah sancıyla uyandınızz kocanıza kalk geliyo dedinizz. koştura koştura atladınız arabaya hastaneye gidiyonuss offfff ne güsel şeylerrrrrrrrrsenağlama

Back