• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

doğacım sen hamile olabilirsin, belirtilerin çok net... ama 10 gün önce olması biraz tuhaf sanki... inşallah hamilesindir.. ben yine regl oldum.. yiner herker soracak çevremde "yok mu" diye ben de"yok" diyeceğim 12 aydır alıştığım buruklukla::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım...6 aydır hapı bıraktım..20 sinde regli olcam ama gögüslerim 10 gün önceden şişti ve çok acıyo sağ kasığımda ara ara ağrıyo anlayamadım acaba hamilemiyimmmm.....

Bende de göğüslerimde şişlik hissediyorum.Ve sol kasığımda ve belimde çok fazla ağrı var.Adetim 28 inde hayırlısı bakalım

QUOTE=deryadevrim;3577126]doğacım sen hamile olabilirsin, belirtilerin çok net... ama 10 gün önce olması biraz tuhaf sanki... inşallah hamilesindir.. ben yine regl oldum.. yiner herker soracak çevremde "yok mu" diye ben de"yok" diyeceğim 12 aydır alıştığım buruklukla::çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/QUOTE]

üzülme Allah büyük birgün bende hamileyim dersin Allah ın izniyle:Saruboceq:

inşallah güzelim ben çok sallantılı bir durumdayım.Kendime hamilelik için seçtiğim dönem kariyerim için aslında sakat bir dönem mayıs 2009 de stajımı tamamlayıp temmuz 2009 de de mali müşavirlik sınavına girmem gerekiyor.Ama bir bebişimin olmasını da çok istiyorum.Ya işte bu yüzden çok düşünceliyim ama mali müşavirliğin gecikmesi bir bebeğimin olmasından önemli değil.Hayırlısı inşallah kurban olduğum Allah verirse amenna vermezse başka bir bahara inşallah.Mutlaka bir bildiği var dimi ama

kızlar allah hakkımızda hayırlısını yazsın.sırmacım ewt bende bekleyenlerdenim:( bakalım 5 gün kaldı adete umarım olmamda hamişimdir cnm

vallaha canımcım karın alt bolgemde agrılarım ve ozellıklede bacaklarımda sızlama var bıde uyuşukluk var uzerımde cumaya kadar olmassam test yaptırcam

günaydın kızlarrr, ben bu sabah yine test yaptım :) tabiiki tek çizgi :))))
elimde son bitane kalmıştı yapayımda aklımdan cıksın dedım :)
ya bır ay içerisinde okadar çok test alıyoruzkı, acaba medical firmalardan toptanmı alsak bu testlerı:)))
neyse hepinize tekrardan günaydınn, eeeee kızlar sabah mıde bulantısıyla uyanan varmı??????

günaydın anım benim mide bulantım vardı sabah.yataktan kalkmadan önce ateşimide ölçtüm36.7 çıktı.2 gün önce yumurtlalam gerekiyodu 2 günönce 36.7 di ilişkiye girdik 2 günden beri 36.7 sizce hamilemiyim adetim ayın 24 de işallah hepimiz hamişizdir

oohhho daha çok varmış kız :) umarım hamişsindir. hamıle kaldığı gecenın sabahın da mıdesı bulanarak yataktan kalkanı sadece bir kere duymuştum umarım sende bu istisnalardansındır canım :) ama aslında daha çok erken bu belirtiler için.

günaydın anım benim mide bulantım vardı sabah.yataktan kalkmadan önce ateşimide ölçtüm36.7 çıktı.2 gün önce yumurtlalam gerekiyodu 2 günönce 36.7 di ilişkiye girdik 2 günden beri 36.7 sizce hamilemiyim adetim ayın 24 de işallah hepimiz hamişizdir

canım yumurtlamadan sonra adeşin yine yüksek seyrediyorsa..döllenmeye bağlı olabilir inşallah hamilesindir..

dr ye gittim yumurtalıklarımda iltihap varmış
bir sürü ilaç verdi klomeni yeniden verdi.
acaba bu yüzden mi hamile kalamıyordum?

okuduğum kadarıyla yumurtalarda iltihap olması gebeliğe engel...olsa bile düşük riski bile doğuyor..tedavini bırakma..antibiyotik verdiyse korunmalısın..canım

okuduğum kadarıyla yumurtalarda iltihap olması gebeliğe engel...olsa bile düşük riski bile doğuyor..tedavini bırakma..antibiyotik verdiyse korunmalısın..canım

bir sürü ilaç verdi fitil 20 tane
aksamları atıcam yatarken
peki ilişki olurmu fitilden sonra
fitili atmadan önce olsa bişey olur mu sizce?

Back