• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

bir sürü ilaç verdi fitil 20 tane
aksamları atıcam yatarken
peki ilişki olurmu fitilden sonra
fitili atmadan önce olsa bişey olur mu sizce?[/QUO

canım okudum diğer forumdaki arkadaşlarda sana aynı şeyi söylemiş..ben haziran ayında dr ye gittim küçük çaplı enfeksiyon olduğunu söyledi..kültür sonucu..vajinal krem ve şimle bana antibiyotik verdi..1 hafta kullandık bu süre zarfında ilişkiye girmeyin dedi..bence dr de aynı şeyi söyler ...

haklısın canım benimki psikolojik galiba.umut dünyası işte :) hayırlısı olsun... her ayhamilemiyim acab diye düşünmek psikolojimi bozuyor.hamiş olcaz demi hepimiz.

kıslar merhabalara.s. nasılsınıs umarım bu ay herkesın yusu guler:dance:
brıslıng cnm nasılsın uzun zamandır gorusmekdık umarım hersey yolundadır....

kıslar merhabalara.s. nasılsınıs umarım bu ay herkesın yusu guler:dance:
brıslıng cnm nasılsın uzun zamandır gorusmekdık umarım hersey yolundadır....

canımm hoşgeldin:1hug:
iyiyim sen nasılsın :)) bir dahaki ayı bekliyorum 9 ağus. regl oldum..ciddin yaşadığımı sandığım herşey psikolojikmiş..kendimi çok kaptırmak istemiyorum..ama bu ay ovulasyon testi aldım haftaya başlıcam bakalım...yine haftaya tatile çıkıyorum ki..neyse biraz olsun kafam dağılır..şuna gerçekten inanıyorum ki şartlandığında olmuyor..adette gecikiyor adet belirtileri de gebelik belirtileriyle benzeşiyor..
sen nasılsın peki herşey yolunda mı..a.s.

iyiyim sen nasılsın :)) bir dahaki ayı bekliyorum 9 ağus. regl oldum..ciddin yaşadığımı sandığım herşey psikolojikmiş..kendimi çok kaptırmak istemiyorum..ama bu ay ovulasyon testi aldım haftaya başlıcam bakalım...yine haftaya tatile çıkıyorum ki..neyse biraz olsun kafam dağılır..şuna gerçekten inanıyorum ki şartlandığında olmuyor..adette gecikiyor adet belirtileri de gebelik belirtileriyle benzeşiyor..
cnm dedıklerıne kesınlılle katılıyorum bıras da kendımısı fasla kaptırmakdan dolayı gelıyo basımısa ama olsun yınede hep umutluyus demı cnm ben kesınlıkle ınanmıyorum kı cocuk sahıbı olnaların hıc dusunmeden hesaplamalar yapmadan olduguna hıc kafama takmadan oldu dıyene ınanmak bıras zor degılmı?zaten boyle bısey mumkun degıl
cnm bendede durumlar aynı hala calısmalra full devam edıyoruz :utangac:temmus ayı 28 dı bılıyosun reglı tarıhım ben artık kendımı cok kosmıyorum oluruna bıraktım rabbım onun zamanını ayarlamıstır
tatıl ii gelecektır sana cnm sımdıdedn ii eglenceler sana kendıne cok ii baka.s.

cnm dedıklerıne kesınlılle katılıyorum bıras da kendımısı fasla kaptırmakdan dolayı gelıyo basımısa ama olsun yınede hep umutluyus demı cnm ben kesınlıkle ınanmıyorum kı cocuk sahıbı olnaların hıc dusunmeden hesaplamalar yapmadan olduguna hıc kafama takmadan oldu dıyene ınanmak bıras zor degılmı?zaten boyle bısey mumkun degıl
cnm bendede durumlar aynı hala calısmalra full devam edıyoruz :utangac:temmus ayı 28 dı bılıyosun reglı tarıhım ben artık kendımı cok kosmıyorum oluruna bıraktım rabbım onun zamanını ayarlamıstır
tatıl ii gelecektır sana cnm sımdıdedn ii eglenceler sana kendıne cok ii baka.s.

inşallah tatile çok ihtiyacım var..çok yoruldum..saol canım sende kendine iyi bak..eylüle daha çok var..Allah tan hayırlısı..

Kızlar merak etmeyin illaki hepimiz bir gün patır patır doğurucaz. millet 52 yasında bile doğuruyor. sebebil bilinmeyen kısırlık raporu verılen kızıler bıle bır gun bi başmışsın hamile. Eğer allah isterse derdini verdiği gibi inanın devasınıda verır (bide bana anlatın bunu) :))))
benimde az kaldı pazar regl gunum . bu gun akıntı başlamış. kızlar ya o kadar okumaktan kafam karıştı. regl yaklaştığındamı yoksa gebe olduğundamı akıntı gelırdı?????

Kızlar merak etmeyin illaki hepimiz bir gün patır patır doğurucaz. millet 52 yasında bile doğuruyor. sebebil bilinmeyen kısırlık raporu verılen kızıler bıle bır gun bi başmışsın hamile. Eğer allah isterse derdini verdiği gibi inanın devasınıda verır (bide bana anlatın bunu) :))))
benimde az kaldı pazar regl gunum . bu gun akıntı başlamış. kızlar ya o kadar okumaktan kafam karıştı. regl yaklaştığındamı yoksa gebe olduğundamı akıntı gelırdı?????
merhaba cnm gusel dıleklerın sagol cnm
inş rabbım bu ay sevındırır senı cnm allah gonlunune gore versın:dance:

merhaba arkadaşlar dün kendimi çok rahatsız hissettim ve doktora gittim kan ve idrar testi uyguladı bana kan degerlerim çok düşük çıktı bide idrar enfeksiyonu oldumu söyledi bi antibiyotik ve kan ilacı yazdı banave ben bugün ilaca başladım gebeliğe idrradan baktı ve yok dedi inşallah içtiğim ilaçlardan bişi olmaz

ya kızlar anlayacanız nua yda hamile değilim oysaki bu ay çok umutluydum ama malesef negatif çıktı
6 ay oldu bana doktor yolu gözüktü
herşey kısmet işte

merhaba arkadaşlar dün kendimi çok rahatsız hissettim ve doktora gittim kan ve idrar testi uyguladı bana kan degerlerim çok düşük çıktı bide idrar enfeksiyonu oldumu söyledi bi antibiyotik ve kan ilacı yazdı banave ben bugün ilaca başladım gebeliğe idrradan baktı ve yok dedi inşallah içtiğim ilaçlardan bişi olmaz

üzülmee..6 ay çok geç değil geçen ay bende de idar yolu enfeksiyonu vardı..antibiyotik verdi ben ama kum döküyordum o yüzden içmek istemedim..bol su içtim 3 lt yakın..ama ilacını kullan yoksa yenileme ihtimali oluyor benim kullanmamamın bir sebebide birkaç gün önce ilişkiye girmiştik risk almak istemedim.idar yolu enfeksiyonuna maydonoz suyu da çok iyi geliyor kaynatıp suyunu içiyorsun..bu alternatif elbette..antibiyotik verdiyse kesin çözüm kullanmanı tavsiye ederim..ben yeniler diye korkuyorum..açıkçası

üzülmee..6 ay çok geç değil geçen ay bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı..antibiyotik verdi ben ama kum döküyordum o yüzden içmek istemedim..bol su içtim 3 lt yakın..ama ilacını kullan yoksa yenileme ihtimali oluyor benim kullanmamamın bir sebebide birkaç gün önce ilişkiye girmiştik risk almak istemedim.idar yolu enfeksiyonuna maydonoz suyu da çok iyi geliyor kaynatıp suyunu içiyorsun..bu alternatif elbette..antibiyotik verdiyse kesin çözüm kullanmanı tavsiye ederim..ben yeniler diye korkuyorum..açıkçası

http://www.velimeseso.saglik.gov.tr/infusions/articles/readarticle.php?article_id=381 arkadaşlar bu adresi tıklayın erken hamilelik belirtileri ile ilgili bilgi veriyo soru işaretlerimizi belki hafifletir ne dersiniz.

yok anam bende belirti falan kalmadı. bi kasıklarımın kasılması vardı oda eglime 4 gün kala gitti. aslında daha yeni başlaması gereken kasılmalar birden sona erdi :) neyse bakalım bidahaki ay neler olacak. çalışma planları hazırlamam lazım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kızlar anlayacanız nua yda hamile değilim oysaki bu ay çok umutluydum ama malesef negatif çıktı
6 ay oldu bana doktor yolu gözüktü
herşey kısmet işte

Arkadaşım sakın ümidini kaybetme 6 ay çok kısa bir süre ,benim rahmimle ilgili problemlerim olduğu halde hamile kaldım inan kendini rahat bırak yeter,bu ay çok şehir dışından misafirlerim gelmişti bu olayları düşünecek daha doğrusu üzülecek zamanı bulamamıştım ve hiç ümidimde yoktu hamile kaldım kafaya takmamak gerekiyomuş gerçekten doğru diyolarmış,o yüzdende çok rahat ol ve bekle çok garip bişey birden oluveriyo hep duyuyoruz adet döneminde bol bol su için derler aklınızda bulunsun tabi fazla değil fazlasıda çok zarar 1,--2 litre ..Allahım en yakın zamanda bu güzel duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah sevgilerimle..

brisling nasılsın canım :a.s.a.s.,karşılaşamıyoruz hiç, canımcım sakın moralinizi bozmayın aynılarını bende yaşadım hatta hatırlarsan artık hamile kaldığım ay 7.günümde test yaptım ve pozitif çıktı ama ondan önce benim hep gecikirdi ve artık hastalık haline gelmişti sürekli test yapıyodum beyin oyun oynuyo ama inanın hiç beklemediğiniz bi anda oluveriyo adet döneminde bol bol su için faydası var sevgilerimle...

Back