Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende gidip şu damarlara bakim ama ben ona pek güvenemiym 3 aylık evliyken gügüslerimde acayip damarlar çıkmıştı bana hamilesin dediler ben bi kaptırdım kndimi sonra hüsrannnn
:çok üzgünüm:
anam bak normaldede oluyormus işte hangi dala tutunsak kopuyo :enbuyukkk:
ben dayanamadı prodektör aldırıyommm
kıslar merhabalara bı kac gundur gıremıyorum cok ozlemısım yaw
umarım tum buay bekleyen arkadaslar inş sonuclarınıs pozıtıftır yenı arkadaslar var aramısda sanırım a.s.bende 1 yıllık evlıyım kıslar bu ay 6. ayımıs korunmayı bırakalı inş bu ay benımde melegım tutunmustur bana sımsıkı reglıme daha 15 gun var calısmlara full devam edıyorusbuay kendıme soz verdım o kadar stres yapmacagım dıye cunku acayıp engellıyomus kızlar yaaa
brıslıng ; üslub kıslar nerelerdesınıs gelısmeler nasıl gıdıyo umarım hersey yolundadır
dulaarım tum evlat hasretı cekenler ıcın....
kıslar merhabalara bı kac gundur gıremıyorum cok ozlemısım yaw
umarım tum buay bekleyen arkadaslar inş sonuclarınıs pozıtıftır yenı arkadaslar var aramısda sanırım a.s.bende 1 yıllık evlıyım kıslar bu ay 6. ayımıs korunmayı bırakalı inş bu ay benımde melegım tutunmustur bana sımsıkı reglıme daha 15 gun var calısmlara full devam edıyorusbuay kendıme soz verdım o kadar stres yapmacagım dıye cunku acayıp engellıyomus kızlar yaaa
brıslıng ; üslub kıslar nerelerdesınıs gelısmeler nasıl gıdıyo umarım hersey yolundadır
dulaarım tum evlat hasretı cekenler ıcın....
arkadaşlarım dilerim isteyen herkesin tez zamanda hayırlısıyla bebişi olsun.. Allah'ım isteyen herkese versin.. arkadaşlar ben hamileyim bendeki ilk belirtide şöyle olmuştu adetime yaklaşık 12 gün kala rahimimde bir zonklama oldu arkadaşıma dedim sanki rahimim dışarı çıkacak resmen kalp gibi atıyordu.. birde kasık ağrım olmuştu. bende çok uğraştım hamile kalabilmek için. danimarkadaydım eşimin yanına turist olarak gitmiştim 3 aylığına değerlendirmek lazımdıve çok sıkı çalıştım ve popomun altına yüksek bir yastık koydum. sizde deneyin en az 2 saat yatın. inşaallah isteyen herkesin olur..yerimseniben
eşim hala gelmedi gelmesini bekliyorummm benn sonuç inş pozitiftirde yine hüsranla sölemem
allah yardımcın olsun cnm benım yaaa sakın umudunu yıtırme rabbım mukafatlandıracaktır mutlaka ama zamanı var herseyın dualaraım senınle cnmCanım eşim bu cuma işten izin alıcaz..Cuma istanbula ordan Ankaraya geçicez..Ankarada ptt misafirhanesinde kalıcaz..iki hastaneden birinde karar kılıcaz..Tek bir yerle görüşmek istemedik..Bizim mikroenjeksiyon olucak..Adetin 2.günü testimi yaptırdım..Bende herşey yolunda görülüyor..Allah yardımcımız olsun..:Saruboceq:
Brsilingten haber yok..en son kan tahlili sonucunu alacaktı..Noldu acaba:sm_confused:
valla bilmiyorum da benım demın acayıp bi mıdem bulandı gercı öğlen yemegindende olabilir :)))