Erken Hamilelik Belirtileri

hııı dibe çokecek yanı :) ben pazar regl olmam lazım . bu ay acayip şüpelerim var :) sen gittinmi doktora bişey dedimi sana? insallah yoktur bi problem canım

ben gittim valla benim doktor bir garip dedimki ters bişi var mı bişi diyemem normal mi dedim bişi diyemem diyo 1 yıldır kalamadıgına göre birşeyleri ters yapmışsın terslikleri düzeltecez ama bişi sölemek için erken diyo

anam işte uyuz oluyorum öle doktorlara? sen istanbulun neresindesin?
hangi dr gittinki? e hadi yapmadınmı testi daha çatladım benhihoyyyt

arkadaşlar mrb ben geçen ayda bisürü belirti görmüştüm hatırlarsınız belki sonra kan testi yaptırdım sonuç 0.01
21 temmuzda adet oldum 28 günde bir oluyorum bugün test yaptırdım sonuç 4.99 sizce durumum nedir

gülbera cnm 5 den küçük olunca negatif die biliorum ama sen 2 gün sonra tekrarla bence testi.doktorunla görüştünmü peki.

bende 2 den büyk olunca gebe olunuyo die biliodum hastane ile görüştüm her hastanenin ayrıymış test cihazı kimine göre 2 kimine göre 5 diolar en sgalıklısı bir dr ile görüşmen

arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım...6 aydır hapı bıraktım..20 sinde regli olcam ama gögüslerim 10 gün önceden şişti ve çok acıyo sağ kasığımda ara ara ağrıyo anlayamadım acaba hamilemiyimmmm.....

Kızlar ben yine regl oldum, 12 ay da bitti ümitlerim de..... hiç iyi değilim hiçççççççççççç((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…