Erken Hamilelik Belirtileri

bende gidip şu damarlara bakim ama ben ona pek güvenemiym 3 aylık evliyken gügüslerimde acayip damarlar çıkmıştı bana hamilesin dediler ben bi kaptırdım kndimi sonra hüsrannnn

bende gidip şu damarlara bakim ama ben ona pek güvenemiym 3 aylık evliyken gügüslerimde acayip damarlar çıkmıştı bana hamilesin dediler ben bi kaptırdım kndimi sonra hüsrannnn

:çok üzgünüm:
anam bak normaldede oluyormus işte hangi dala tutunsak kopuyo :enbuyukkk:

kıslar merhabalara bı kac gundur gıremıyorum cok ozlemısım yaw
umarım tum buay bekleyen arkadaslar inş sonuclarınıs pozıtıftır yenı arkadaslar var aramısda sanırım a.s.bende 1 yıllık evlıyım kıslar bu ay 6. ayımıs korunmayı bırakalı inş bu ay benımde melegım tutunmustur bana sımsıkı reglıme daha 15 gun var calısmlara full devam edıyorus buay kendıme soz verdım o kadar stres yapmacagım dıye cunku acayıp engellıyomus kızlar yaaa
brıslıng ; üslub kıslar nerelerdesınıs gelısmeler nasıl gıdıyo umarım hersey yolundadır
dulaarım tum evlat hasretı cekenler ıcın....

hoş geldin canım bende 1 yıllık evliyim ilk denemede bebişi kaybettim ama Allahtan ümit kesilmez inşallah hepimizin sağlıklı hamilelikleri ve sağlıklı bebişleri olur en kısa zamanda. bu mubarek günlerde bol bol dua etmek lazım 15 gün varsa çok önemli bi gündesin aman 2 günü geçmesin iyi çalış hadi hayırlısı inşallah iyi haberi verirsin kendine dikkat et. folik asit içmeyi unutma.

ilahı deren :) e ne zaman regl olacaksın sen ? ee diğer kıslar hanı test almaya gıtmıştınız? sonuç bacılarım sonuc ne???

kzılar bu limon testine güvenilirmi yaaa sabahı beklemicem acayip idrara çıkmaya başladım bgn eger hamişsem zaten bu kadar belirti varsa oda çıkar herhalde diye düşünüyorum gerçi dr um 18 ini beklicen dedi ama

Canım eşim bu cuma işten izin alıcaz..Cuma istanbula ordan Ankaraya geçicez..Ankarada ptt misafirhanesinde kalıcaz..iki hastaneden birinde karar kılıcaz..Tek bir yerle görüşmek istemedik..Bizim mikroenjeksiyon olucak..Adetin 2.günü testimi yaptırdım..Bende herşey yolunda görülüyor..Allah yardımcımız olsun..:Saruboceq:
Brsilingten haber yok..en son kan tahlili sonucunu alacaktı..Noldu acaba:sm_confused:

eşim hala gelmedi gelmesini bekliyorummm benn sonuç inş pozitiftirde yine hüsranla sölemem

merhaba cnm ben de ılk kes bu ay popmun altına ystık koydum ve 1 saat yattım ayaklarımı duvara dayadım inş sonucunu alırım bu ay daha 15 gun var reglı tarıhıme ama sen uzun zaman once bıle belırtı yasamıssın acaba bende hıssedebılırmıyım kı?sacma bısey olucak ama bu sabah kalktım 5 dk sonra durup dururuken mıgdem bulantı ıstıfra etmeye calıstım kahvaltı etmeye calıstım ama yıycekler mıgdeme ınerınmes yıne bulanmaya basladı yarım saat falan surdu kendı kendıne gectı sonra bu kadar erken olamas zaten belırtı umutlanmıyorum hemen sadece senınle paylasmak ıstedım....

allah yardımcın olsun cnm benım yaaa sakın umudunu yıtırme rabbım mukafatlandıracaktır mutlaka ama zamanı var herseyın dualaraım senınle cnm
bende brıslıngı merak edıyorum ınş bı sorun yoktur
kendıne cok ii bak cnm habersız bırakma tamam mıa.s.

kızlar nedir bu çektigimiz ya özellikle bu ay yeyip bitirdi kalamıcam korkusu ben çok takıyorum çevremde hamile olan herkesi kıskanmaya kadar büyüdü benim sorunlarım bende istiyorum yarrim duysun sesimiziii

bende bugun okudum idrarını şeffaf bir kaba yapıyormuşsun yarım limonu damla damla sıkıomuşsun limon dibe çökerse hamişsin çökmezse yokmuş ben yaptım çöktü ama i,nanamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…