kızlar şu yumurtlamayı fazla takmayın.her dönemde hamile kalma şansı var.ben adetim bittikten sonraki ilk ilişkimde hamile kaldım.
jasmincin canım dr a gittin mi ya da ne zaman gitmeyi düşünüyorsun.geçen gün bir arkadaş vajinal ultrasonu biraz tehlikeli gibi gösterdi o gün cevap yazamadım.vajinal ultrason gebeliğin ilk dönemlerinde diğeriyle farkedlmeyen şeyleri gösteriyor.mesela benim vajinal bakıldı ve rahimiçindeki kanamayı farkettik.ben hala vajinal bakılıyorum.zten 3.aydan sonra drlar yalvarsanda vajinal bakmıyorlar.bu arada bebek 3,5-4 haftalıkken kesesi görünüyor.
valla bende çok şey öğrendim burdan.. umarım 6 kişiden biri çıkmam:1shok:
yok daha neler dimi şakkıdı
:mymeka: .................
ya büyük dediysem o kadarda değil hani bi kare silgi büyüklüğünde bişey :1shok:
canım o arkadas benim:) benım görümcem baktırdı. bebek tahmini 20 günlüktü. ultrasond a görmeyince alttan baktı. dr. rahim ağzı acılmış. gebeliğinde 9 ay yattı. düşme tehlikesi gecirdi. dr hatasını kabul etti hatta. yani dr el beceriksizliği yüzünden rahim ağzını acabiliyormuş.
tamam yahu tamam kızma.. sen milletin ekonomisti ol benim terapistim tamam mı kaydirigubbakcemile2
cidden fena mı olurdu yaa arada bi gocamısa da bakardıkk, yaşasın kötülühhhh:jeyyar: bize giren çıkan belli değil bu erkekler nekadar rahat bi hayat yaşıyolar yaaa:mymeka:
kaydirigubbakcemile5 annaştıkk...ama kızdırırsan saçunu başunu yolarunnn..demedi deme..çatlak terapistim ben tarzım bu kaydirigubbakcemile3
bende ayın 20 sinde bebgimin kalp atışlarını duydum çok güzel bi duygu allahım herkese nasip eder inşallah
canım hamile olduğunu öğrenene kadar zaten birçok defa ilişkiye giriyorsun o daha tehlikeli o zaman.vajinalde kısa bir bölümünü içine sokuyorlar zaten ve 2-3 dakika falan sürüyor ama ilişkide öyle değil.zaten öyle tehlikeli birşey olsa drların zaten ultrasonları oluyor niye vajinal bakıpta tehlikeye soksun ki bizi.
hataycım ben iyiyim canım.sen nasılsın bebişin nasıl
bende ayın 20 sinde bebgimin kalp atışlarını duydum çok güzel bi duygu allahım herkese nasip eder inşallah
hayatım anlatamadım galiba. ama isteyen baktırabilir. ben bildiğimi söyledim sadece. her dr becerikli değildir. burda numune hastensinde bir dr sezeryan ameliyatı yaparken bebeğin kafasını kesti. allahtan bişe olmadı. dikişler filan yaptılar. cocuk sağlıklı. ama beceriksiz kadın kafayı kesmiş. oluyor böyle vakalar. dr var dr cuk var.
hayatım anlatamadım galiba. ama isteyen baktırabilir. ben bildiğimi söyledim sadece. her dr becerikli değildir. burda numune hastensinde bir dr sezeryan ameliyatı yaparken bebeğin kafasını kesti. allahtan bişe olmadı. dikişler filan yaptılar. cocuk sağlıklı. ama beceriksiz kadın kafayı kesmiş. oluyor böyle vakalar. dr var dr cuk var.
seninki kaç haftalık olmuştu canım.ben 8 haftalıkken gitmiştim o zaman kol ve bacak çıkıntılarınıda görmüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?