Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo iyimis banada doktorum 24 haziran dedi :)
sorma yaa...evde de yemeğim yok..:teselli:ne bitmez günmüş ya offff
ndkcim doktor değiştiriyim de eşim yeter dedi az önce dedim biraz oluruna bırak diye kızdı..
merhaba arkadaşalar,
ben kasım ayının 7 sinde ovuluasyon sağlayıcı ilaç kullandım sonra doktor gözetimine gün aşırı gitiim 2. gidişimde yumurtamın geliştiğini söledi. 3. gittiğimde gelişen yumurtayı bulamamdı büyük ihtimalle çatlamış dedi. şuan adetime 8 gün var ve kasıklarım ağrıyo ayrıca beyaz akıntılarım var ama göğüslerimde hiçbir belirti yok birde aşırı yorulma ve yorgunluk var başınızdan geçen benze olay varsa yazarsanız sevinirim kaydirigubbakcemile2
Bence kendini sınamayı bir kenara koy adetin geçmesin bekle çoğumuz hayal kırıklığına uğruyoruz
Patricia canım çok üzüldüm ya öle deme allahım hayırlısını ihsan etsin bebişin kısmeti varsa gelsin , siz karı koca sırtsırta verir haleldersiniz gülüm eşine destek ol rabbim kolaylık verir inşallah hayat işte bazen olmadık şeyler çıkabilio sakın ümitsizlige kapılma