• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar şu yumurtlamayı fazla takmayın.her dönemde hamile kalma şansı var.ben adetim bittikten sonraki ilk ilişkimde hamile kaldım.
jasmincin canım dr a gittin mi ya da ne zaman gitmeyi düşünüyorsun.geçen gün bir arkadaş vajinal ultrasonu biraz tehlikeli gibi gösterdi o gün cevap yazamadım.vajinal ultrason gebeliğin ilk dönemlerinde diğeriyle farkedlmeyen şeyleri gösteriyor.mesela benim vajinal bakıldı ve rahimiçindeki kanamayı farkettik.ben hala vajinal bakılıyorum.zten 3.aydan sonra drlar yalvarsanda vajinal bakmıyorlar.bu arada bebek 3,5-4 haftalıkken kesesi görünüyor.

canım o arkadas benim:) benım görümcem baktırdı. bebek tahmini 20 günlüktü. ultrasond a görmeyince alttan baktı. dr. rahim ağzı acılmış. gebeliğinde 9 ay yattı. düşme tehlikesi gecirdi. dr hatasını kabul etti hatta. yani dr el beceriksizliği yüzünden rahim ağzını acabiliyormuş.

cidden fena mı olurdu yaa arada bi gocamısa da bakardıkk, yaşasın kötülühhhh:jeyyar: bize giren çıkan belli değil bu erkekler nekadar rahat bi hayat yaşıyolar yaaa:mymeka:

bu konular beni korkttu şimdi yahu... kafam karışacak ben gidiyim kesin hamile isem bu konularda gelim akıl alayım sizden..

ya büyük dediysem o kadarda değil hani bi kare silgi büyüklüğünde bişey :1shok:

hay allahımm bende bişi sandımm, kıs öyle her adetimde oluyo benimm takma o dert değilll rahat oll. ben bekarken o silginin 10 mislini çıkarmıştım :çok üzgünüm: sorun yok demişti dokotrum

canım o arkadas benim:) benım görümcem baktırdı. bebek tahmini 20 günlüktü. ultrasond a görmeyince alttan baktı. dr. rahim ağzı acılmış. gebeliğinde 9 ay yattı. düşme tehlikesi gecirdi. dr hatasını kabul etti hatta. yani dr el beceriksizliği yüzünden rahim ağzını acabiliyormuş.

canım hamile olduğunu öğrenene kadar zaten birçok defa ilişkiye giriyorsun o daha tehlikeli o zaman.vajinalde kısa bir bölümünü içine sokuyorlar zaten ve 2-3 dakika falan sürüyor ama ilişkide öyle değil.zaten öyle tehlikeli birşey olsa drların zaten ultrasonları oluyor niye vajinal bakıpta tehlikeye soksun ki bizi.
hataycım ben iyiyim canım.sen nasılsın bebişin nasıl

tamam yahu tamam kızma.. sen milletin ekonomisti ol benim terapistim tamam mı kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile5 annaştıkk...ama kızdırırsan saçunu başunu yolarunnn..demedi deme..çatlak terapistim ben tarzım bu kaydirigubbakcemile3

cidden fena mı olurdu yaa arada bi gocamısa da bakardıkk, yaşasın kötülühhhh:jeyyar: bize giren çıkan belli değil bu erkekler nekadar rahat bi hayat yaşıyolar yaaa:mymeka:

değilmi ya, onlar bi küçük adam veriyor, gerisi hep bize kalıyor, aman ymurta, aman rahim, kalacakmı kalmayacakmı derken, onlar sevecek sadece.

kaydirigubbakcemile5 annaştıkk...ama kızdırırsan saçunu başunu yolarunnn..demedi deme..çatlak terapistim ben tarzım bu kaydirigubbakcemile3

tmm çatlak terapist kaydirigubbakcemile5... fazla gaddar olma yeter naniknanik
ben gidiyorum şimdi daha sonra görüşürüz... :1rolleyes:

canım hamile olduğunu öğrenene kadar zaten birçok defa ilişkiye giriyorsun o daha tehlikeli o zaman.vajinalde kısa bir bölümünü içine sokuyorlar zaten ve 2-3 dakika falan sürüyor ama ilişkide öyle değil.zaten öyle tehlikeli birşey olsa drların zaten ultrasonları oluyor niye vajinal bakıpta tehlikeye soksun ki bizi.
hataycım ben iyiyim canım.sen nasılsın bebişin nasıl

hayatım anlatamadım galiba. ama isteyen baktırabilir. ben bildiğimi söyledim sadece. her dr becerikli değildir. burda numune hastensinde bir dr sezeryan ameliyatı yaparken bebeğin kafasını kesti. allahtan bişe olmadı. dikişler filan yaptılar. cocuk sağlıklı. ama beceriksiz kadın kafayı kesmiş. oluyor böyle vakalar. dr var dr cuk var.

hayatım anlatamadım galiba. ama isteyen baktırabilir. ben bildiğimi söyledim sadece. her dr becerikli değildir. burda numune hastensinde bir dr sezeryan ameliyatı yaparken bebeğin kafasını kesti. allahtan bişe olmadı. dikişler filan yaptılar. cocuk sağlıklı. ama beceriksiz kadın kafayı kesmiş. oluyor böyle vakalar. dr var dr cuk var.

:1shok: :1shok: :1shok:

tabiki canım senin dediğin gibi dikkatsiz drlarda var.en güzeli gideceğiniz dru çok iyi araştırıp seçmelisiniz.bu sadece kadın doğumcular için değil bütün drlar için geçerli.benim drum amerikada eğitim almış işinde iyi bir dr.

seninki kaç haftalık olmuştu canım.ben 8 haftalıkken gitmiştim o zaman kol ve bacak çıkıntılarınıda görmüştük:nazar:

canım biz şu an 7+6 haftalık olduk 4 gün önce gittim bende doktora bayramdan sonra tekrar gidecem senin cinsiyet belli oldumu yada siz kaç haftalık oldunuz:CüvCüv:

Back