• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Ayy güzel gözlüm merak etme tehlikeli değilmiş doktor gebelikten şüpheleniyorum dediğinde anında dedim ultrosonun bir zararı olmuş olabilrmi eğer gebesem bişey olmaz dediler..

canım biz şu an 7+6 haftalık olduk 4 gün önce gittim bende doktora bayramdan sonra tekrar gidecem senin cinsiyet belli oldumu yada siz kaç haftalık oldunuz:CüvCüv:

11+1 olduk canım gelecek pazartesi ikili tarama yapılacak.İnşallah herşey yolunda gider.takip çizelgesi yapsana canım.

kızlar bende bu gidişimde doktor vajinal ultrason yaptı .bebegin kalp atışlarını kendi duymuştu ama biz normal karından bakarken duyamadık rahat olmamız için vajinal yaptı ultrasonu ozaman çok net duyuldu kalp sesi

bugün dr.dayken bir sürü ultroson resimleri vardı çok güzel çok net belli ..Bende bebeğimi görebilecek miyim?

bugün dr.dayken bir sürü ultroson resimleri vardı çok güzel çok net belli ..Bende bebeğimi görebilecek miyim?

tabiiki görüceksin canım Allahımın izniyle..henüz wakti gelmedi demekki..azıcık sabır..O ol diycek we olucak,belki de hiç beklemediğin bi anda..böyle düşünüp düşünüp yıpratmayın kendinizi..

bende bugün doktorumda ultrason resimleri gördüm :çok üzgünüm: çok güseller her gittiğimde bakıyorum uzun uzun ölüyorum bitiyorumm inşallah bizimde olacak resimlerimiz albümlerimizzz...

kızlar bişey sorucan iğneyle yumurta geliştirme nasıl oluyor belki doktor iğne verir bu ay bana

kızlar bişey sorucan iğneyle yumurta geliştirme nasıl oluyor belki doktor iğne verir bu ay bana

ben iğne kullanıyorum canım menogon iğnesi 1+1 popodan vuruluyorum, normalde göbekten kendin de yapabilirsin dedi doktorum ben korkarım dedim oyğzden eczande vuruluyorum her sabah aynı saatte ve istenilen boyuta ulaşınca çatlatma iğnesi yapılıyor. 1 ay denedik şimdi 2. aya başladık canım. galiba yumurtası çok zor gelişenlere iğne veriliyo ya da ilaçla sonuç alamayanlar için ikinci devre iğne oluyo. ben hiç ilaç kullanmadım direk iğneye geçtik. 1 senedir deniyoruz dediğim için acele ediyo şuan doktorum :jeyyar:

canım önce ilaçlarını kullanıyorsun bu arada yumurta takibin yapılıyor yumurtalar yeterince büyüdüğü zaman eğer senin yumurtalarında çatlama sorunu varsa çatlatma iğnesi vuruyorlar bildiğim kadarıyla.

Ben ilaç kullandım 4 ay olmadı şimdi ya ilacın dozajını arttırcak yada iğne vercek yumurtaların gelişmesi için. Benim çatlama sorunum yok kendisi çatlıyor fakat gelişmiyor yumurtalar tembel

ceylan nerdeeeeee? ceylan değiştir doktorunu benim taktiği uygulaaaaaaaaa

bende bugün doktorumda ultrason resimleri gördüm :çok üzgünüm: çok güseller her gittiğimde bakıyorum uzun uzun ölüyorum bitiyorumm inşallah bizimde olacak resimlerimiz albümlerimizzz...

İnşallah canımsenağlamaayy bugün eve gidip odamdan hiç çıkasım aksine eşimde bolca iş veriyor sizleri bile takip edemiyorum
Bak doktordayken bişey oldu bir kadın beyan yazıyordu çocuğu sakat doğacak ihtimali varmış.^kesinleştirmek istemiyorum diye yazıyordu Tüm mesüliyeti kabulleniyorum diye ne kadar acı..Kıyamam yavruma diyince elimde negatif teste baktım şükrettim ..
Elbet bizlerinde yüzü gülece bu stres herşeyin düşmanı..

Ben ilaç kullandım 4 ay olmadı şimdi ya ilacın dozajını arttırcak yada iğne vercek yumurtaların gelişmesi için. Benim çatlama sorunum yok kendisi çatlıyor fakat gelişmiyor yumurtalar tembel

bence iğne kullan canım, ilaçla bazen gelişmeyebiliyomuş yumurtalar. ama iğne daha etkili.

ndkcim doktor değiştiriyim de eşim yeter dedi az önce dedim biraz oluruna bırak diye kızdı..

buralarda gurbetteyim kütahya zaten küçük iyi dediklerine de gittim doktor kalmadı..İstanbula yollasa beni

Back