• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Patcia sen kesin hamilesin kısss:))

bendede mide yanması bu sabah oldu sadece yoktu hiç böle bişe başım arıo bugun oldu bu belirtiler geçen haftada peynir akıntım olmuştu ayy düşünmücem düşünmücem

anam suzanım yok canım yaa bende mide yanması baş ağrısı hiç olmazdı. hele başağrısı hıııccc olmazdı ama du baştan anlatayım bakalım benziyormu senin belirtilere. şimdi reglimden 15 gün sonra pembe bi akıntı geldi. ama ovulasyon günümden beri başım ağrıyor ve o pembe sıvı geldiğinden beride midemde çççookkk hafif ara ara ekşime gibi bişey oluyor. ve onu takip eden saniyelik tansiyon düşmesi gibi bişey anlayamadım. ve iki üç gündürde, boyle kesik süt ne bilim peynir gibi bir akıntı bemmbeyaz. ve deminde sanki rahmime iğneler battı iki kere hissettim bunuda. reglimden de iki gün geçti. ay bu ay bu kadar belirtiye rağmen tutmamışsa atıcam kendimi burdan aşşağı.:delphin:

canımm nolur fazla takılma belirtilereee bak ben neler yaşadım sen biliyosunnnnnnn :çok üzgünüm: olmadı işte adet belirtisiyle hamilelik çok benziyoo ya git bi test yap merak ettik iyice yaa offfkaydirigubbakcemile

cok saol cevap verdığın için 1 aylık evlıyım 26 ekım adet olamuştum bır hafta sonrasında denedık so iki haftadır deenıoz nette yumurlama hesabı var hesapladım dun adet olmam gerekıomuş olmadım bazen mıde bulantısıda oluo.cok istıyorum adet olucm dıede korkuom

düşünmüyorum düşünmüyorum düşünmüyorum ndkemmmmmmmmm bilmemmi canım. ben kaç ay önce kimyasal yasadım. o zaman daha beterdi belirtilerim. resmen elimi belime koyup geziyordum. kendi kendime gelin güvey olmusum sonrada bir reglle pııssss sondu hersey. yok kız takmıyorum çok fazla . arkadaslar mıde yanmamı sorunca anlattım belirtileri. kızlar gaza getirmeyin beni, en iyisi ben yine bi wc ye gideyim. kontrol :)))))))))))

ndk kız cumartesı idrar testi yaptım yazdım ya negatıf çıktı. ama test çok dandikti yaw ei-limde dağılacak gibi hissettim kırmızı kutuda bişeydi. başka yoktu eczacının elinde mecbur aldım. bu aksam tekrar denicem, sonucu hemen sabah yazarım canım.

cok saol cevap verdığın için 1 aylık evlıyım 26 ekım adet olamuştum bır hafta sonrasında denedık so iki haftadır deenıoz nette yumurlama hesabı var hesapladım dun adet olmam gerekıomuş olmadım bazen mıde bulantısıda oluo.cok istıyorum adet olucm dıede korkuom

yawrum bu ne acele..acıcık gezin tozun..yaparsınıs soona..Allah gönlüne göre wersin tabi..

patricia bende bu belirtilerle kimyasal gebelik olabilir mi?
kimyasal gebelikte nerden çıktı yahu ben fena acemiyim :çok üzgünüm:

bende netteki hesaplama ile denedim bu ay.. tuttu sanırım büyük ihtimalle..
ama sen daha 1 aylık evlisin bu kadar stres yapma bir dahaki ay olur bu ay olmazsa..
ben 9 aylık evliyim son 2 aydır düşünmeye başladım hamileliği.. hayırlısı inşallah..

Merhaba kızlar,

Ben yeni üyeyim. Adım Elif. Bebeğimiz olsun istiyoruz biz de. Bu ay değişiklikler var sanki. Adetim geçen ay 28'indeydi. Ve her ay yedi sekiz gün önce bazı belirtiler gelirdi gelirdi. Bu ay hiçbişey yok. Daha önce hiç olmayan sırtımda ağrı(belime doğru) biraz göğüslerimde sızı, ve kasıklarımda ara ara kasılma şeklinde ağrılar oluyor 10 gündür. Bunlar hastalık öncesinde hiç yaşamadığım şeyler, acaba diyorum bu sefer oldu mu...Bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi? Tam 30 gün olması bakımından 28 ini beklesem de öyle mi kan tahlili yaptırsam yoksa bugünden yaptırsam da çıkar mı? Ne dersiniz? Fikirlerinize ihtiyacım var.

canımcım genelde ilk ayında hamile kalanlar pek yok. ama allahın işi tabii inşallah sen bunlardan biri olursunnn. ama daha yeni evlenmişsinis neden acele ediyonus ki :bbo: yani stres yapmanı gerektiren bi durumda değilsin şuan. ben senin gibi 1 aylıkken evlendiğimin bile farkında değildim

Gbym canım sendebenim gibisin bende geçen ay 28.de regl olmuştum adet dönemlerimiz aynı 28 günde bir oluyorum bende bence bekle biraz daha bi 33-34 günümüz gelsin olmamışsak test yaparız:)

Back