Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam suzanım yok canım yaa bende mide yanması baş ağrısı hiç olmazdı. hele başağrısı hıııccc olmazdı ama du baştan anlatayım bakalım benziyormu senin belirtilere. şimdi reglimden 15 gün sonra pembe bi akıntı geldi. ama ovulasyon günümden beri başım ağrıyor ve o pembe sıvı geldiğinden beride midemde çççookkk hafif ara ara ekşime gibi bişey oluyor. ve onu takip eden saniyelik tansiyon düşmesi gibi bişey anlayamadım. ve iki üç gündürde, boyle kesik süt ne bilim peynir gibi bir akıntı bemmbeyaz. ve deminde sanki rahmime iğneler battı iki kere hissettim bunuda. reglimden de iki gün geçti. ay bu ay bu kadar belirtiye rağmen tutmamışsa atıcam kendimi burdan aşşağı.![]()
cok saol cevap verdığın için 1 aylık evlıyım 26 ekım adet olamuştum bır hafta sonrasında denedık so iki haftadır deenıoz nette yumurlama hesabı var hesapladım dun adet olmam gerekıomuş olmadım bazen mıde bulantısıda oluo.cok istıyorum adet olucm dıede korkuom
patricia bende bu belirtilerle kimyasal gebelik olabilir mi?
kimyasal gebelikte nerden çıktı yahu ben fena acemiyim :çok üzgünüm:
cok saol cevap verdığın için 1 aylık evlıyım 26 ekım adet olamuştum bır hafta sonrasında denedık so iki haftadır deenıoz nette yumurlama hesabı var hesapladım dun adet olmam gerekıomuş olmadım bazen mıde bulantısıda oluo.cok istıyorum adet olucm dıede korkuom
ya bi germe hayatım kendini..enkısa zamanda kan testi yaptır..bulandırma kafanı boşyere
dimi kız herşeyi üzerime giymeye çalışıyorum bende... acayip bulandı kafam...
ben yarın ilk iş kan testine inşallah...
ya şu kimyasal gebelik nasıl oluyo
ha şööölee...relax bebiiimmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2