Erken Hamilelik Belirtileri

hoşgeldin elifcim..bikaç gün daha sabret istersen..ki içinde şüphe kalmasın..umarım gönlüne göre werir Allah..

:1hug:
canımcım acele etme derim ben burda hepimiz belirti maduruyuz nerdeyse :) belirtilere pek takılma, hiç de önemseme demiyorum ama kendini şartladırma bence adetin düzenliyse bikaç gün geçsin sonra kan testi yaptır. şimdi yaptırırsın değerin düşük çıkar buseferde erkenmi yaptırdım dersin. bence bekle hem varsa gebelik daha net görünür kanda canımm. bu arada kaç yıllık evlisin nekadardır deniyosun canım?

patricia bende bu belirtilerle kimyasal gebelik olabilir mi?
kimyasal gebelikte nerden çıktı yahu ben fena acemiyim :çok üzgünüm:

canım kısaca bozuk spermi rahim kabul etmiyor. testte hamile gozukuyorsun ama regl bunu dısarı atıyor. daha embriyo oluşmadığı için doktorlar buna hamilelik bile demiyorlar. 6kadından biri yaşarmış bunu. çok kafanı yakma tam hamilelik bile denilemez yani.ahhh ahhh ben neler öğrendim bu siteden. bizim doktorlardan bişey öğreneceğimiz falan yok. çok fazla ağızlarını acıpta kafamızı karıştırmak istemiyorlar. -tatlicadiarzu-

söylediğin pembe akıntı dışında bende aynı şeyleri yaşadım.ne yersem midem ekşiyordu.

bencede elif çok deneyimli değilim ama biraz daha zaman tanı... umarım dilediğin gibidir.. hayırlısı inşallah...

valla bende çok şey öğrendim burdan.. umarım 6 kişiden biri çıkmam:1shok:
yok daha neler dimi şakkıdı

eğer bende hamile isem ben de o seni bekliyoruz melekim bebekim yazan çizelgeler varya onlardan koyacam şakkıdı

canım ya acaba ben kimyasal gebelikmi geçirdim:uhm: sabah yazdığımı görmüşmüydün sen

oh oh hamiişlerin sayısı artıyor mu ne. ne güzel. kızlar valla muhabbet cok iyi. önceden nette sıkılırdım. yapca bişe bulamazdım. bilgisayarla karsılıklı tavla oynardım:))))))şimdi basından kalkamıyorum. bağımlılık yaptınız bende yahu:))))))))

canım ya acaba ben kimyasal gebelikmi geçirdim:uhm: sabah yazdığımı görmüşmüydün sen

ama canım öyle bişi olsa düşük yapmassın ki, hem de o çıkardığın parça kadar büyümemiştir bence bebek. bebiş olsaydı pirinç tanesi kadar olcaktı değildir bence üsülme sen.

kızlar şu yumurtlamayı fazla takmayın.her dönemde hamile kalma şansı var.ben adetim bittikten sonraki ilk ilişkimde hamile kaldım.
jasmincin canım dr a gittin mi ya da ne zaman gitmeyi düşünüyorsun.geçen gün bir arkadaş vajinal ultrasonu biraz tehlikeli gibi gösterdi o gün cevap yazamadım.vajinal ultrason gebeliğin ilk dönemlerinde diğeriyle farkedlmeyen şeyleri gösteriyor.mesela benim vajinal bakıldı ve rahimiçindeki kanamayı farkettik.ben hala vajinal bakılıyorum.zten 3.aydan sonra drlar yalvarsanda vajinal bakmıyorlar.bu arada bebek 3,5-4 haftalıkken kesesi görünüyor.

ama canım öyle bişi olsa düşük yapmassın ki, hem de o çıkardığın parça kadar büyümemiştir bence bebek. bebiş olsaydı pirinç tanesi kadar olcaktı değildir bence üsülme sen.

ya büyük dediysem o kadarda değil hani bi kare silgi büyüklüğünde bişey :1shok:

evet geçen yazılan o yazıyı bende okudum korktum.. vajinal bakılması daha iyi yani öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…