Merhaba kızlar,
Ben yeni üyeyim. Adım Elif. Bebeğimiz olsun istiyoruz biz de. Bu ay değişiklikler var sanki. Adetim geçen ay 28'indeydi. Ve her ay yedi sekiz gün önce bazı belirtiler gelirdi gelirdi. Bu ay hiçbişey yok. Daha önce hiç olmayan sırtımda ağrı(belime doğru) biraz göğüslerimde sızı, ve kasıklarımda ara ara kasılma şeklinde ağrılar oluyor 10 gündür. Bunlar hastalık öncesinde hiç yaşamadığım şeyler, acaba diyorum bu sefer oldu mu...Bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi? Tam 30 gün olması bakımından 28 ini beklesem de öyle mi kan tahlili yaptırsam yoksa bugünden yaptırsam da çıkar mı? Ne dersiniz? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Merhaba kızlar,
Ben yeni üyeyim. Adım Elif. Bebeğimiz olsun istiyoruz biz de. Bu ay değişiklikler var sanki. Adetim geçen ay 28'indeydi. Ve her ay yedi sekiz gün önce bazı belirtiler gelirdi gelirdi. Bu ay hiçbişey yok. Daha önce hiç olmayan sırtımda ağrı(belime doğru) biraz göğüslerimde sızı, ve kasıklarımda ara ara kasılma şeklinde ağrılar oluyor 10 gündür. Bunlar hastalık öncesinde hiç yaşamadığım şeyler, acaba diyorum bu sefer oldu mu...Bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi? Tam 30 gün olması bakımından 28 ini beklesem de öyle mi kan tahlili yaptırsam yoksa bugünden yaptırsam da çıkar mı? Ne dersiniz? Fikirlerinize ihtiyacım var.
patricia bende bu belirtilerle kimyasal gebelik olabilir mi?
kimyasal gebelikte nerden çıktı yahu ben fena acemiyim :çok üzgünüm:
anam suzanım yok canım yaa bende mide yanması baş ağrısı hiç olmazdı. hele başağrısı hıııccc olmazdı ama du baştan anlatayım bakalım benziyormu senin belirtilere. şimdi reglimden 15 gün sonra pembe bi akıntı geldi. ama ovulasyon günümden beri başım ağrıyor ve o pembe sıvı geldiğinden beride midemde çççookkk hafif ara ara ekşime gibi bişey oluyor. ve onu takip eden saniyelik tansiyon düşmesi gibi bişey anlayamadım. ve iki üç gündürde, boyle kesik süt ne bilim peynir gibi bir akıntı bemmbeyaz. ve deminde sanki rahmime iğneler battı iki kere hissettim bunuda. reglimden de iki gün geçti. ay bu ay bu kadar belirtiye rağmen tutmamışsa atıcam kendimi burdan aşşağı.
canım kısaca bozuk spermi rahim kabul etmiyor. testte hamile gozukuyorsun ama regl bunu dısarı atıyor. daha embriyo oluşmadığı için doktorlar buna hamilelik bile demiyorlar. 6kadından biri yaşarmış bunu. çok kafanı yakma tam hamilelik bile denilemez yani.ahhh ahhh ben neler öğrendim bu siteden. bizim doktorlardan bişey öğreneceğimiz falan yok. çok fazla ağızlarını acıpta kafamızı karıştırmak istemiyorlar. -tatlicadiarzu-
canım kısaca bozuk spermi rahim kabul etmiyor. testte hamile gozukuyorsun ama regl bunu dısarı atıyor. daha embriyo oluşmadığı için doktorlar buna hamilelik bile demiyorlar. 6kadından biri yaşarmış bunu. çok kafanı yakma tam hamilelik bile denilemez yani.ahhh ahhh ben neler öğrendim bu siteden. bizim doktorlardan bişey öğreneceğimiz falan yok. çok fazla ağızlarını acıpta kafamızı karıştırmak istemiyorlar. -tatlicadiarzu-
Valla kadın dogum uzmanı olcaz yakında:)
ndk cım varya bombasın haaa,, senin yanında cem yılmaz haltetmiş:))))))))))hakkaten haa, zaten o aletlerden eve almayı düşünüyorum canım sıkıldıkça ne var ne yok bakarım kaydirigubbakcemile3
canım ya acaba ben kimyasal gebelikmi geçirdim:uhm: sabah yazdığımı görmüşmüydün sen
ndk cım varya bombasın haaa,, senin yanında cem yılmaz haltetmiş:))))))))))
ama canım öyle bişi olsa düşük yapmassın ki, hem de o çıkardığın parça kadar büyümemiştir bence bebek. bebiş olsaydı pirinç tanesi kadar olcaktı değildir bence üsülme sen.
kızlar şu yumurtlamayı fazla takmayın.her dönemde hamile kalma şansı var.ben adetim bittikten sonraki ilk ilişkimde hamile kaldım.
jasmincin canım dr a gittin mi ya da ne zaman gitmeyi düşünüyorsun.geçen gün bir arkadaş vajinal ultrasonu biraz tehlikeli gibi gösterdi o gün cevap yazamadım.vajinal ultrason gebeliğin ilk dönemlerinde diğeriyle farkedlmeyen şeyleri gösteriyor.mesela benim vajinal bakıldı ve rahimiçindeki kanamayı farkettik.ben hala vajinal bakılıyorum.zten 3.aydan sonra drlar yalvarsanda vajinal bakmıyorlar.bu arada bebek 3,5-4 haftalıkken kesesi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?