Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi kızlar yıne hepberaber gaza gelelim :)
hadi kızlar yıne hepberaber gaza gelelim :)
kıslarrrr bendede bazen ya bu çocuk bebekken 3 yaşındayken 5 yaşındayken iyi de 10 yaşına 13 yaşına gelince ben napcam diye hisler geçiyooo, saçma dimii. yani bebekleri çok seviyorum ama büyük çocuklu ailelerin evliliklerinin hep monotonlaştığını görünce tuhaf oluyorum size de oluyomu buu????
kıslarrrr bendede bazen ya bu çocuk bebekken 3 yaşındayken 5 yaşındayken iyi de 10 yaşına 13 yaşına gelince ben napcam diye hisler geçiyooo, saçma dimii. yani bebekleri çok seviyorum ama büyük çocuklu ailelerin evliliklerinin hep monotonlaştığını görünce tuhaf oluyorum size de oluyomu buu????
Saol canım ya cumaya kadar olabilirim regl yarın olmasam bile ümitlenmem bi kaçgün geç adet olmakda normal çünkü anca haftaya pazartesine kadar olmazsam tamam dicem inşallah:)
kıslar bebişiniz olunca napcaksınız çalışmadan geçinebilcekmisiniz yoksa izinden sonra işe başlıcakmısınız bakcak birisi varmı:)
Saol canım ya cumaya kadar olabilirim regl yarın olmasam bile ümitlenmem bi kaçgün geç adet olmakda normal çünkü anca haftaya pazartesine kadar olmazsam tamam dicem inşallah:)
kıslar bebişiniz olunca napcaksınız çalışmadan geçinebilcekmisiniz yoksa izinden sonra işe başlıcakmısınız bakcak birisi varmı:)
olmazmı canım ya..hep bebek hallerini istiyoruz sewiyoruz..bunun ergenliği war bilmemnesi war...açın anam bu konuları açın da korkup erteliyim gene:)))
merhaba kızlar.patriciacım daha önce bu tür mide şikayetlerin var mıydı?ben hamile kaldığım ay aynı senin yaşadığın mide sorunlarını yaşadım.başımdada ağrı oluyordu.
arkadslar meraba dün adet olmamö gerekıodu olmadım 3 gundurde acayıp kasık sancısı var hamıle olabılırmıyım.test yapsam sonuç verırmı.
Geçen senenin kasım ayından beri korunmuyoruz yani tam 1 yıl oldu. Tedaviye başlayalıda 4 ay oldu rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı ama benim yumurtalar gelişmiyo şimdi artık ya iğne yada ilacın dozajını arttırır sanırım doktor. Offf allahım tez zamanda nasip et yoksa kafayı sıyırıcam
Doğum günüm olmasına rağmen çok mutsuzum
Masustan saol canım bende alev alevim şuan patlıcam nerdeyse amannn akışına bıraktım artık boşverrr olmasada olur şimdi