valla benim patron kızıyor :))) başıma dikiliyor bende çekil diyorum şurda kızkıza sohbet ediyoruz dimi:))))
kötükedihüsoklava: :a015:tamam oyle olsun kalbimi kirdin gelmiyom senin olsun istanbul.. :a015:
kız kocan değilmi o. söle ona girmesin muhabbetimizeklava: klava:
senide kıskanmasın bakalım bizden iki muhabbet ediyos surdaklava:
kız kocan değilmi o. söle ona girmesin muhabbetimizeklava: klava:
senide kıskanmasın bakalım bizden iki muhabbet ediyos surdaklava:
Kızlar ben kaçıyorum artık, kayınvalideme gideceğim. Ya geç kaldım sizi takip etcem diye bu hıza yetişemiyorum ben. Kızlar bu hızla biz tez zamanda hamile kalır doğururuz arka arkayakaydirigubbakcemile3 İNŞAALLAH YA RAB'BİM :Saruboceq:
benim eşimde de bende de bi problem bulunmamıştı canım...
Son 1 aydır pisikoloğa gittim ve o bana çok yardımcı oldu tüm stresimi attı üstümden ve hemen ilk ayında hamile kaldım ondan sonra.
heee kocam diyorum zaten girme muhabetimize maaşından keseceğim diyor kes diyorumnaniknaniknaniknanik
kaydirigubbakcemile5keşke haftasonuda girebilsem evde internet yok turkcelle internet paketlerine mi üye olsak :uhm:
Ayyy dur dayanamadım. Gitmeden birşey daha yazacağım. BEYAZMELEK hayırlı olsun canım bebişin. Allah sağlıkla kavuştursun seni bebeğine. Ceylan kov kocanı başından kov yoksa bu kadınlar hakikate manyamış diyecek bize. Sıyırdığımızı anlamasın adamlar, rezil oluruz.
kötükedihüso:a015:gelmiyom iste ben kutahyaya gidiyorum
kötükedihüso:a015:gelmiyom iste ben kutahyaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?