Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy evet ceylancım ya sen de varsın tabi. Kusura bakma canım. Teşekkür ederim ilgine.
canımcımm ikizmi bekliyorsun senn??? nasıl oldu gebelik sürecin anlatsanaa? ilk denemendemi hamile kaldınn hayırlı olsun canımmmm:1hug:
kızlar uyku bastı bana , birden oldu yaa gözlerimi açamıyorum.
Ndkcim istanbulu herzaman merak etmisimdir .. nasip olmadi dedik bebis olmadan gidelim gorelim.. yoksa bi kac sene o buyuyene kadar gine gidemeyiz...
Bak ya yoksa hamile misin seen? Patricia yeter dinleme kendini yaaa, bak sabaha doğuracaksın bu gidişle hananiknanikkaydirigubbakcemile
CANIM HAYIR İKİZ DEĞİL TEK BEBEK.BEN 1,5 YILLIK EVLİYİM.YAKLAŞIL 6-7 AYDIR KORUNMUYORDUM.3 AY KLOMEN KULLANDIM OLMADI.GEÇEN AY AŞILAMA YAPTIRDIM O DA TUTMADI.AŞILAMADAN HEMEN SONRAKİ AY EN BEKLEMEDİĞİM AYDI VE EN AZ İLİŞKİYE GİRDİĞİMİZ AYDI TOPLASAN KOCA AYDA 5 KEZ İLİŞKİYE GİREBİLMİŞİKTİR VE EN ÖNEMLİ Sİ DE YUMURTLAMA GÜNÜMÜ KAÇIRDIM O GÜN İLŞKİYE GİREMEDDİK.DOLAYISIYLA BU AY BEKLEMİYORDUM AMA BEBEĞİM ARTIK SABRI KALMAMIŞ OLACAK Kİ BU AY KENDİLİĞİMDEN DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDIM..
VE ŞUNA İNANDIM Kİ İMKANSIZ HİÇBİŞEY YOKMUŞ.
BEN ÇOK STRES YAPTIM.ÇOK DOKTORA GİTTİM HEP OLMAYACAK MI DİYE KORKTUM.VE EN SON DA YETER ARTIK NE DOKTOR NE TEDAVİ İSTERSE OLSUN BENDEN BU KADAR DEDİĞİM AY HAMİLE KALDIM .ÇOK ŞÜKÜR.
ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek: