Erken Hamilelik Belirtileri

hepinize çok teşekkür ederim allah size de verecek bebişimle ben bunu hissediyoruz.öpüyorum herkezi ben çıkmak zorundayım şimdi.
Iyi akşamlar

kızlar ben cıkıyorum. msj larımı pek önemsemiyorsunuz. ben bildiklerimi paylaşmak istemiştim sizinle. ben yeniyim burda sizin kadar eski değilim ama muhabbetiniz hosuma gitmişti ve katılmaya karar vermiştim. neyse. allah hepinizi inşallah anne adayı değil güzel anneler yapar. kendinize iyi bakın. iyi akşamlar

kıslar girerim ben yine yarın, konuşurus yine öpüyorum sizlerii allah bu geceki çalışmanızda hamile bıraksın emi hepinisiiikaydirigubbakcemile3

başka konulara bakamıyorum heee bağımlılık oldu :)hem burayı hem diğer konuları nasıl takip edebilirim birde alıntı olmadan nasıl ifade yolluyorsunuz birde eskiyim heee

ceylancım yeni bir sayfa aç. ordada kadınlar klubunun ana sayfasında OFT DİYE BİR SAYFA VAR BEN ORDAN TAKİP EDİYORUM BÜTÜN YAZILARI. smalesleride birinin yazısından alıntı yaparken cıkartabiliyorsun ancak canımmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kızlar ben cıkıyorum. msj larımı pek önemsemiyorsunuz. ben bildiklerimi paylaşmak istemiştim sizinle. ben yeniyim burda sizin kadar eski değilim ama muhabbetiniz hosuma gitmişti ve katılmaya karar vermiştim. neyse. allah hepinizi inşallah anne adayı değil güzel anneler yapar. kendinize iyi bakın. iyi akşamlar

canımmmmmmm neden böyle düşündünnn, burda her söylenen sözü aklımıza kaydediyoruz hepimizz, burda yazdıklarımız tecrübelerimisle öğreniyoruz herşeyii böyle deme üzme bisiii :çok üzgünüm:

kızlar bende çıkıcam birazdan çıkmadan bi sıgara molası vereyim. haydi öptüm hepinizi. dediğim gibi şimdi test alıcam sabah yapıcam :(((( sonucu yazarım

ayyyy çıkıyorummm, hadi daalın hepinis aklım sisde kalıyoo yazmayın bişe yaaaa byyyyyyyyyy

kızlar bende çıkıcam birazdan çıkmadan bi sıgara molası vereyim. haydi öptüm hepinizi. dediğim gibi şimdi test alıcam sabah yapıcam :(((( sonucu yazarım

Sigara mı :1no2: bebek düşünüyoruz hemen bırak meleğimi zehirleme teyzesi olarak kızdım sana kaydirigubbakcemile3

Kızlar iiyi haberlerinizi bekliyorum hepinizi öptüm jasmin kıs sen kafanı yorma sen zaten hamişsin

Bugün süperdik ama çok gaza geldik hepimiz ben buay çok hayal kırıklığına uğradım sizinde uğramanızı asla istemem sen öğrendiğinde burda olamayacağım kalbim seninle..

Back