Erken Hamilelik Belirtileri

laelaelaelaelaeNdkcim insan derdiki tubacim aaa gell bizede beklerim misafirim ol diye ama sen misafir sevmiyomusun napim gelmem ceylancim bekliyor ona gidim baremm :dance::delphin:

pisikolog olmaması için bi neden olmadığını ve olacağını söyledi.bebeğin senin pisikolojinin rahatlamasını,stresini atmanı bekliyo o da gelmek için sabırsızlanıyo sen kendini rahat bıraktığın ilk ay gelecek ben buna inanıyorum dedi.ve benden sürekli boş kaldıkça olacak olacak olacak dememi ve beynimden bu ay olacak diye düşünüp rahat olmamı istedi ve aynen dediği gibi yaptığım ilk ay hamile kaldım

laelaelaelaelaeNdkcim insan derdiki tubacim aaa gell bizede beklerim misafirim ol diye ama sen misafir sevmiyomusun napim gelmem ceylancim bekliyor ona gidim baremm :dance::delphin:

Yandı yürek ataş koru
yanmam artık diri diri
Kapanmıyo aşk defteri
Gelmessen gelme

Yeter göz yaşı döktüğüm
Yolunda boyun büktüğüm
Nedir bu senden çektiğim
Gelmesen gelme

Söndü ocak külleniyo
Kurumuş dal gülleniyo
Gönlüm artık dinleniyo
Gelmessen gelme

kaydirigubbakcemile3

ben hiç umutsuzluğa düşmüyorum hep olacak diyorum olmuyor yasminde sanırım biraz etkiledi 1seneyi aşkın süre kullandım

pisikolog olmaması için bi neden olmadığını ve olacağını söyledi.bebeğin senin pisikolojinin rahatlamasını,stresini atmanı bekliyo o da gelmek için sabırsızlanıyo sen kendini rahat bıraktığın ilk ay gelecek ben buna inanıyorum dedi.ve benden sürekli boş kaldıkça olacak olacak olacak dememi ve beynimden bu ay olacak diye düşünüp rahat olmamı istedi ve aynen dediği gibi yaptığım ilk ay hamile kaldım

bunun aynısını duymustum birinden daha. demek gerçekten doğruymuş canım yaaa. eğer bu ay gelmezse bebişim bende artık senın gibi düşünücem.:delphin:

ben günlük bile tutuyorum psikolog olan ark.dedi ama bi faydasını görmedim inşallah görürüm

hiçpiriniss bana bunu yapıyosunusss :çok üzgünüm: kelmem diyosunusss:çok üzgünüm: ben pisafir seiyomm senağlama :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:a015:Saka canim ndkcim.. insallah istanbula geldigimde ben seni hamile bi sekilde kafede felan beklerim.. farketmez.. ama sjen bana gelme deme:a015::a015:

başka konulara bakamıyorum heee bağımlılık oldu :)hem burayı hem diğer konuları nasıl takip edebilirim birde alıntı olmadan nasıl ifade yolluyorsunuz birde eskiyim heee

çok şanslısın canımm, bende uygulicam tavsiyelerini canımmm inşallahhh:CüvCüv:

Back