Erken Hamilelik Belirtileri

benim sol kasığım ve onun akibetinde sol bacağıma felakent kramplar girmeye başladı.bi karın ağrım vardı ama sanki adet olacak gibi değilde başka bişey içten bi sızıydı...
Birde ilk başlarda idrarım çok açık renkti adetime 1 hafta kala falan.
Ama adetten sonra koyulaştı.
Bel ağrım oldu bide....

canımcımm ikizmi bekliyorsun senn??? nasıl oldu gebelik sürecin anlatsanaa? ilk denemendemi hamile kaldınn hayırlı olsun canımmmm:1hug:

Kızlar merhaba, o kadar hızlı ilerliyorki sayfalar takip edemiyorum. Gerçi patricia hariç kimse beni tanımaz şimdi. Ben uzun zamandır takip ediyorum bu başlığı bir-iki gündür yazmaya başladım ama. Ben ilk aranıza katıldığımda patricia farketmişti beni. Neyse bunlar önemli değil. Beni de alın aranıza. Bu arada bi hamile var galiba aramızda, hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. ndk, patricia, maviş83 ve varsa kaçırdığım herkese (ve tbi bana da inşaallah) Allah tez zamanda hamile olmayı nasip etsin inşaallah.
suzan ve tubacık siz ve minikleriniz nasılsınız bakalım bugün? Allah sizleri de sağlıkla kavuştırsun bebeklerinize.Öpüyorum hepinizi

:delphin: canım hoşgeldin malesef hepimiz hala beklemedeyiz. sen neler yaptın.:enbuyukkk:

amaninnnnnnnn kıs sen hamilemisinnnnnnnnn:1shok:

evet canım hamileyim.benim 1 gün gecikmişti ve pekte umut ederek yapmadım testi çünkü daha önce 7 gün geciktiği olmuştu.testi yaptım ve 1 dakika bile olmadan sonuç çıktı.benimkisi erken döllenme olduğu için gün ortasında fazla beklemeden yaptığım idrarımla çıktı.a.s.
sodalı teste bende inanmıyorum arkadaşım.çünkü idrar asitlidir ve köpürmesi normal.ben sadece merak ettiğim için denemiştim ve daha önce hamile değilken tortu falan olmuyordu ama pozitifken oldu ne kadar doğrudur onu bilemem.
ceylencım ben ve bebeğim iyiyiz canım.sen nasılsın:1hug:

güzelgözlümm yumurta takibindeyim daha öncelerde hep diana kullandım düzene girmesi için ama girmedi, şuan bebiş için yumurta takibndeyimm :)

kıslar bana bişiler yasıyonus yetişemiyorum valla hıza, hepinise allah bebiş versin diyim bari cevap olarak :)))

Kızlar merhaba, o kadar hızlı ilerliyorki sayfalar takip edemiyorum. Gerçi patricia hariç kimse beni tanımaz şimdi. Ben uzun zamandır takip ediyorum bu başlığı bir-iki gündür yazmaya başladım ama. Ben ilk aranıza katıldığımda patricia farketmişti beni. Neyse bunlar önemli değil. Beni de alın aranıza. Bu arada bi hamile var galiba aramızda, hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. ndk, patricia, maviş83 ve varsa kaçırdığım herkese (ve tbi bana da inşaallah) Allah tez zamanda hamile olmayı nasip etsin inşaallah.
suzan ve tubacık siz ve minikleriniz nasılsınız bakalım bugün? Allah sizleri de sağlıkla kavuştırsun bebeklerinize.Öpüyorum hepinizi

aŞKOLSUN BENDE FARKEDİYORUM ESKİ KULLANICI ADIM ozgeceylan
Seni hep aramızdasın senle hatta ateş ölçmede bile karşılaşıyoruzsenağlama

tubacikk ne işin var kıs istanbulda, tabi hamilesin için rahat altın kuru gezz anasını satayımm kaydirigubbakcemile

Suzan seninde hemen gögüs ucların sızladı mı..

canım benim en büyük belirtim göğüslerim oldu zaten.daha önce hiç şişmeyen göğüslerim neredeyse 1 beden büyümüştü.dokununca zonklama gibi bir ağrı oluyordu.hele yürüdüğüm zamanlarda bile her adımda ağrıyordu sallandıkça.meme ucunda renk koyulaşması falan olmadı.damarlanma oldu zamanla.
yinede herkesin göğüs belirtisi aynı olmuyor kimininkinin rengi değişiyor.

:delphin: canım hoşgeldin malesef hepimiz hala beklemedeyiz. sen neler yaptın.:enbuyukkk:

Canım benim adetime daha 10-12 gün falan var, bir de bu ay ben pek kendimi dinlemiyorum. Bu ay benim 4. denemem olacak. Eylül ve Ekim de ben ne belirtiler yaşadım siz bilseniz.Ooooo, herşey vardı bende kafamçokkarıştı. Hatta adetim bile gecikti 3-4 gün . Ama tabi sadece psikolojikti bunlar.Bu ay pek çalışma yapamıyoruz eşim göreve gidiyor sık sık. Ama Allah nasip edecekse hangi gün ve kaç kez çalışma yapıldığı önemli değil tabi, yeter ki Rab'bim istesin. Benden haberler böyle canım. Gelişme olursa haberdar ederim sizi. Sen sabah tet yapacakmısın gerçekten? Hadi hayırlısı.

kızlar ben oft bölümü varda ordan takıp edebiliyorum bütün bölümlerde yazılanları ama çok hızlı ilerliyor sızede tavsiye edebilirim. böylece herkese laf yetistirebiliyorum :)

evet canım hamileyim.benim 1 gün gecikmişti ve pekte umut ederek yapmadım testi çünkü daha önce 7 gün geciktiği olmuştu.testi yaptım ve 1 dakika bile olmadan sonuç çıktı.benimkisi erken döllenme olduğu için gün ortasında fazla beklemeden yaptığım idrarımla çıktı.a.s.
sodalı teste bende inanmıyorum arkadaşım.çünkü idrar asitlidir ve köpürmesi normal.ben sadece merak ettiğim için denemiştim ve daha önce hamile değilken tortu falan olmuyordu ama pozitifken oldu ne kadar doğrudur onu bilemem.
ceylencım ben ve bebeğim iyiyiz canım.sen nasılsın:1hug:

iyiym canım sizin iyi olduğunuzu duydum daha iyi oldum :nazar::nazar:
a.s.

ayy bu icona bitiyorum yaaa kocam aklıma geliyoo beni çekiyo sanki saçımdan tutup kaydirigubbakcemile :sm_cool:kaydirigubbakcemile3:roflol:

xara yapıcam kız yaa dayanamıyorum akmı karamı bi öğreneyim hayırlısıyla. ama idrar yapıcam. iş çıkışı eşime ilaç almak için eczaneye uğrucam, bi kaç tane test alayım bari yaparım ara sıra :))))

Back