Erken Hamilelik Belirtileri

güzel gözlüm illaki göğüste bişey olacak diye bişey yokki hayatın herkesde olmuyor belirtiler.
ndk: valla yanımda olsan senı zorla tuvalete sokup o son kalan testi yaptırmıstım he, çatlattın yani hepimizi burda. :))))))))))) kendimizi unutup sana sarmaya başladık gıııııııııııııııııııı yap şu son testiiiiiiiiiiiiiiiii.
daisy84 sende yap anam :)))))))) hepimiz eczaneden bu aksam test alıyoruz sabah idrarıyla yapıyoruk tamammı kızlar. ay unuttun falan yok.

kızlar burda bi arkadaş söylemişti.idrarınızı bir pet bardağa yapıyorsunuz.eğer içinde tortular varsa hamilesiniz demişti.benim test pozitif çıktıktan sonra ben denedim ve gerçektende içinde tortu vardı.ne kadar doğrudur bilmiyorum ama.

taaam ben sabah konsantre olmuş idrarımla yapcam arkadaşlarra.s ama hamile değilsem hamilesin diyenlerin kafasını kırcam klava: :sm_cool:

Suzan listeyi geçenlerde sorularda buldum yolladım güncellenmedi ama

canım ben genelde kopyalayıp cevap bölümüne yapıştırıyorum üzerinde değişiklik yapılacak yerleri değiştirip gönderiyorum ve çıkıyor.hangi sorularda buldun anlamadım

benim annem bana hamile olduğunu 4. ayda öğrenmişsırnaşık şey diyorki adet görüyorum ama karnım şişmeye başladı doktora gittim. hanım hamilesin demiş hemde 4 aylık. anneciğim şok tabi:kaydirigubbakcemile3 5.ayda adet görmüş daha sonra kesilmiş

handa bi kocakarı testi daha :) bitanede şey vardı kızlar karbonat ve idrar :) ehueheu ben bi yaptığımda negatif diğerinde pozitif çıkmıstı karbonat testini :)))))))))))))))))))
bazı şeylerin doğruluk payı vardır tabi, sonuçta eskiler doktor yokken nasıl şıp diye hamileliği ve cinsiyeti öğrenirlemiş hala sasıyorum valla

amaninnnnnnnn kıs sen hamilemisinnnnnnnnn:1shok:

benim sol kasığım ve onun akibetinde sol bacağıma felakent kramplar girmeye başladı.bi karın ağrım vardı ama sanki adet olacak gibi değilde başka bişey içten bi sızıydı...
Birde ilk başlarda idrarım çok açık renkti adetime 1 hafta kala falan.
Ama adetten sonra koyulaştı.
Bel ağrım oldu bide....

hööhhh ndk kendi derdinden suzanı unutmussun gııııııııııı hamiş tabiiiiiiiiiiiiiiii, darısı bızım başımıza sekerlerrrrrr

Suzan seninde hemen gögüs ucların sızladı mı..

ceylan canım ben evlendiğimde hapsız korunmuştum. 3.ayda hamile kalmıştım. adet dönemimde hafif agrılar oldu. ama gögüslerim cok şişmişti ve ucları ck sızlıyordu dokunamıyordum bile. adet olucam diye tam bi hafta bekledim. meger hamileymişim. erken dedik ve eşimle istememiştik. ordan biliyorum hayatım. yani bende öyle olmuştu

kızlar konuya turp sıkıp bişey sorucam :)
hani kediler köpekler depremi , gelecek kötülüğü ne bilim bişeyleri hissediyorlar ya, acaba sahibinin hamile olduğunuda hissedermi????

Kızlar merhaba, o kadar hızlı ilerliyorki sayfalar takip edemiyorum. Gerçi patricia hariç kimse beni tanımaz şimdi. Ben uzun zamandır takip ediyorum bu başlığı bir-iki gündür yazmaya başladım ama. Ben ilk aranıza katıldığımda patricia farketmişti beni. Neyse bunlar önemli değil. Beni de alın aranıza. Bu arada bi hamile var galiba aramızda, hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. ndk, patricia, maviş83 ve varsa kaçırdığım herkese (ve tbi bana da inşaallah) Allah tez zamanda hamile olmayı nasip etsin inşaallah.
suzan ve tubacık siz ve minikleriniz nasılsınız bakalım bugün? Allah sizleri de sağlıkla kavuştırsun bebeklerinize.Öpüyorum hepinizi

:sm_cool::içelim:klava:Ndkcim beni catlatamassiniz valla ucaga atlayip gelirim haa zaten ocagin sonunda kocisimle istanbula gezmeye gelecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…