Erken Hamilelik Belirtileri

az önce eşim işten gelirken iş yerime uğradı bana tatlı getirmiş bir şey den haberi yok mutluydu umarı bebiş vardır daha çok mutlu olur

Ayyy benide hareketlendirdiniz benimde kasıklarım çok sancıyor ya midemde bulanıyor ne diyim size:))))))))sizi seviyorum diyim bari

hamile değilsem senin kafanı kırarımm gazci tubiiiii:oklava: kaydirigubbakcemile3

kızım hamişler yazıyorlar ya işte, hep son dakikaya kadar regl olacakmiş gibi oluyormus. hatta gebeliği öğrendikten sonra bile bu kasık ağrılarından dolayı regl olacakmış gibi hissediliyormus. du bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez(diyene bak)
ayyyyyyyyyyy ndk bende ölüyorum meraktan yaaaaaaaaaaaaasenağlama

siz birbirinizi gaza getiriyorsunuz ama öyle yapmayın valla çünkü insan kendini o moda sokunca çok üzülüyor konuyu dağıtın bence siz başlayın yemek konuşmaya :))

:roflol::roflol::roflol: bulaşıcı kasık ağrıları :) eheuehuheeuheu ayyyyy gülmekten kasıklarım ağrıdı :roflol::roflol:hihoyyyt:enbuyukkk:

korkiom çünküü senağlama pazartesi günü gideceğim doktoruma orda yapılacak test. salı günü yaptım ben 2.25 çıktı canımmm korkiom yapamıyommm senağlama

ndk bence sen hamilesin. benim doktor testi 1.20 değerinden yaptırmıstı bana birkere. yani 1.20 nin üzerindesin. demekki artma yeni başlarken test oldun sen

asspirinn yemek deme banaa daha çok strese giriyorummm, akşama misafirim var ben hala işteyimm pazar günü de misafirim varr, offf çalışan kadına gelmesin misafir fisafir yaaa offff

ndk gı pazartesiye kadar ortadan çatlar insan eczaneden bi test alsaydın barı be belki çift çizgi görürüz be canım

Back