Erken Hamilelik Belirtileri

ndk gı pazartesiye kadar ortadan çatlar insan eczaneden bi test alsaydın barı be belki çift çizgi görürüz be canım

bişi sölimmi aslında benim evde var gebelik testinden :utangac: bikeresinde 5 dene birden almıştımm gidip almıyım sürekli diyee duruyo son 1 tane kaldıııkaydirigubbakcemile3 ama tipine bilem sinir oluyorummmm yapmak istemiyorummm ama valla bu gazla yapcam heralll kaydirigubbakcemile

selam ben geldim dün adet olmam lazımdı hala olmadım olacakmışım gibi de değilim sizce test alıp yapayım mı ya da ne zaman yapayım akıl verin ne olurrrrrrrrr

Evet canım bencede hamilesin kız bende sana misafir gelmeyi düşünüyom sen kimseyi istemiyon nasıl gelcem bak üzüldüm şimdi

ya kıslarr benim böle pasif kalmamın tek sebebi adet düzensizliğimin sürekli olmasııı, ilk değilki bu gecikmee oyüsden hiç ümitlenemiyorummm anlıyormusunus beniii senağlama ulan yokmu aramızda bitane düzensiz adet olan anlasın beniiii:mymeka:

ndk canım sen bi test yapsana ama 1-2 tane daha test al bence çünkü insan tek bir teste inanamıyor.biri bozuksa diğerleri doğru sonuç verir.

Canım ndk cım ben seni anlıyom benimde düzensiz o yüzden benimde bi yanım var bi yanım yok diyo ama elinde bi test varsa yap kıs çünkü senin değerin gerçekten hamişlik gibi

Evet canım bencede hamilesin kız bende sana misafir gelmeyi düşünüyom sen kimseyi istemiyon nasıl gelcem bak üzüldüm şimdi

oyyy kurban olurummm siz gelin başımın üstünde yerinis varrr, ama bu misafirlerim biri gocamın arkadaşı eşiyle gelcek diğeride kaynanamlarr. onların anlayışsızlığına kızıyorum ben.

herzaman beklerimm canım mavişimm gelirmisin hakkaten:1rolleyes:

benimde stresten erken olmaya başlamıstı normalde 24 yda 26 yı geçmezdi.son iki aydır 21. günümde adet oluyorum. eğer böyle hesaplarsam bugun 22.günüm . bende cıkmazdayım yani

Back