Erken Hamilelik Belirtileri

evet fılm cekılmeden asılama olmuo ıns baska bı engel cıkmazsa ben aşılama dusunuom herkes bekle rahmını yorma dıo ama nereye kadar beklıcen her ay oldu derken hep husran oluo aslında aşılamanında tutma oranı cok yuksek degıl yanı yuzde 25 dıolar oldukca az ama işte bi umut

evet fılm cekılmeden asılama olmuo ıns baska bı engel cıkmazsa ben aşılama dusunuom herkes bekle rahmını yorma dıo ama nereye kadar beklıcen her ay oldu derken hep husran oluo aslında aşılamanında tutma oranı cok yuksek degıl yanı yuzde 25 dıolar oldukca az ama işte bi umut

yani bende öyle duydum be canım, normal bildiğin ilişki gibi ihtimali varmış onunda. ama haklısın bir umuttur işte bizlerinki.:delphin:

ya kıslarrrrrrrrrr valla wc ye gitmeye korkiom hasta olcam diye yaaa, böle gerilince pıt pıt bişi atıyooo ama bu oluyodu bende hepp, allah sıyırdım ben yaaa. valla varsa var yoksa yok artık yaa, eğer hamile değilsem dişimde 2 tane dolgu yapılması gereken yer var onu yaptırcam. gebeyken yapılmıyomuş galiba

sayenizde birçok şey öğreniyorum valla teşekkürler
yumurta takibi aşılama falan ben çok yeniyim pek anlamıyorum..
umarım bunlara gerek kalmaz :1no2:

sayenizde birçok şey öğreniyorum valla teşekkürler
yumurta takibi aşılama falan ben çok yeniyim pek anlamıyorum..
umarım bunlara gerek kalmaz :1no2:

canım ben kendi adıma söyliyim. doktorumun bana yaptığı acıklamalardan daha cok sey öğrendim burdan, kurulan dostluklarda cabası:utangac:
en azından önündeki yolları önceden görüyorsun.

canım ben kendi adıma söyliyim. doktorumun bana yaptığı acıklamalardan daha cok sey öğrendim burdan, kurulan dostluklarda cabası:utangac:
en azından önündeki yolları önceden görüyorsun.

evet dostlukları da farkettim birçok şey paylaşıyorsunuz çok hoş .)
evet sizleri takip ettikçe neler yaşayabileceğimi ne yapmam gerektiğini öğreniyorum..:1rolleyes:

Back