Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar arkadaşlar bende birkaç gündür bu siteyi takip ediyorum ve aranıza katılmaya karar verdim bende 5 yıllık evliyim ama şu 1 aydır bebek düşüncesi ve bebek isteği inanılmaz derece sıcak geldi ve korunmayı bıraktık inşallah en kısa zamanda bütün bebek isteyen kadınların arasında Allah banada o güzel duyguyu nasip eder
Günaydin Arkadaslar....
gecen sali yaptigim teste bir cizgi cikmisti...
Ama bu sabah yaptigim teste iki cizgi cikti....
Simdi Ben Hamilemiyim arkadaslar...)
Bu teste güvene bilirmiyim dogru cikmismidir acebe...??
hemenn kan testi yaptır benceee hiç gecikme..
İnş. hamilesindir.. ki kuvvetle muhtemel öylesinnnn..
Hadi hayırlısıııııııııııı.. :)
ay merak ettim şimdi geçen salı günün geçmişmiydi yani buay kaçında olman gerekiyordu? hadi hayırlısı umarım herşey yolunda gider.a.s.
inşallah hamilesindir... allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....
bende tatildeyim 1 aydır pek uğrayamadım herkes değişmiş... nerelerde bizim kızlar acabe...
neyse 2 hazirandan beri adet olmamıştım kızlar... bebiş faland yok kan tahili yaptırdım 2 kere... artık dr farlutal verdi... neyse sonunda geldi kırmızılar... bugün 3. günüm gidip kan verdim. damarımı bulamadılar kaç kere deldiler... hep sinir oldum... sinirimden ağladım... kocişimde çok üzüldü... bembeyaz oldu canım...
hormonlara falan bakacaklar... inşallah herşey yolundadır... daha 1 aydır istedik bebiş... bi daha regl olamadım. acabe psikolojik delimiyim neyim...
inşallah hamilesindir... allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....
bende tatildeyim 1 aydır pek uğrayamadım herkes değişmiş... nerelerde bizim kızlar acabe...
neyse 2 hazirandan beri adet olmamıştım kızlar... bebiş faland yok kan tahili yaptırdım 2 kere... artık dr farlutal verdi... neyse sonunda geldi kırmızılar... bugün 3. günüm gidip kan verdim. damarımı bulamadılar kaç kere deldiler... hep sinir oldum... sinirimden ağladım... kocişimde çok üzüldü... bembeyaz oldu canım...
hormonlara falan bakacaklar... inşallah herşey yolundadır... daha 1 aydır istedik bebiş... bi daha regl olamadım. acabe psikolojik delimiyim neyim...
Günaydin Arkadaslar....
gecen sali yaptigim teste bir cizgi cikmisti...
Ama bu sabah yaptigim teste iki cizgi cikti....
Simdi Ben Hamilemiyim arkadaslar...)
Bu teste güvene bilirmiyim dogru cikmismidir acebe...??
patricia cnmmm iiyim işte.mide bulantılarım akşam üzeri azıo walla:))) ama adete dairhiç bi belirtim yok walla.sen ne alemdesin
CAnim hadi gozun aydin hamilesin tabiki birde soruyorhihoyyyt.
Hemen kan testi yaptir ve direk doktora..Iyi haberlerini bekliyoruz
günaydın kızlarrrr....güzelgözlüm84 hayırlı olsun cnm.cok sevindim.kesin hamişsin.kan testinide yaptırda için rahat etsin.