• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ayy evet benim de pazar kesinleşir galiba..... inşallah hepimiz cümleten nüfüsu artırırız
 
ehuhehu kızlar sızde benım gıbı ıkıdebır gogus uclarınıza bakıyormusunuz koyulaşma varmı dıye ? tabı canım hadı pazar olmazsa pazartesı işe baslamadan herkes yazsın regl oldularmı dıye
 
ben göğüs ucuma bakıorum.ama koyulaşma 2.ay içinde oluomuş.kızlar benim mide bulantım genelde öğleden sonra başlayıp gece boyunca dewam edio olabilirmi yahu???
 
ben göğüs ucuma bakıorum.ama koyulaşma 2.ay içinde oluomuş.kızlar benim mide bulantım genelde öğleden sonra başlayıp gece boyunca dewam edio olabilirmi yahu???

tabı zaten genelde sabah olurmuş ama gun ıcındede olasılığı buyukmuş hayatım
:sm_cool: kız sende var bışeylerrrrrrkaydirigubbakcemile2
 
ayyy inşallah kızzz ilk defa bukadar ümitleniorum biliomusun.adet belirtileri gibi seyler hisetmiorum hiç.tek kafamı kurcalayan şey budar erken belirti gösterirmi.nezaman test yapsam beklesemmi biraz daha patricia
 
ayyy inşallah kızzz ilk defa bukadar ümitleniorum biliomusun.adet belirtileri gibi seyler hisetmiorum hiç.tek kafamı kurcalayan şey budar erken belirti gösterirmi.nezaman test yapsam beklesemmi biraz daha patricia

kız var var bence sende bişeyler. mide bulantısı az belirti değil çünkü :) valla bence git hemen bi kan testi yaptır sen benide çatlarma burdan. :CüvCüv::nazar:
 
ölemi diosun cnm.kanda çıkar dimi.mesela yarın yaptırsam adete 5 gün olacak.ayyy cnm nasılheveslendirdin ümitlendirdin beni bi bilsen.bugece nasıl uyucam bilmem walla:))) kız ben hamiş olmasam bile inşallah dilerim allahtan sen hamişsindir.yüzümü güldürdün ümitlendim walla cnm benim
 
canım benım büyük ihtimalle çıkar çünkü internette okuduğum butun yazılarda, imlantasyondan hemen sonra vucut hcg hormonunu salgılamaya başlıyor. yanı su an yaptırsan çookk buyuk ihtimalle çıkar. e mide bulantılarım da var dıyorsun. bence var bişeyler sende. ama çıkmazsada demekki çok takmışsında pisikolojik olmuş derim. ben mide bulantısına çok güveniyorum keskebenim de bulansaaa. canım biz bu ay çok çalışma yaptık ancak dr umdan prolaktınımın biraz fazla olduğunu öğrendim oda hamılelığı engelliyormus. ilaç verdi dostınex regl olunca içmeye başlıcam. yanı anlayacağın eğer bu ay tutmuşsa buyuk mujde olur bana :) sonuçta Allah bilir, birden yukselen hormon birden düzenede girebilir. senin bi problemın yoktu dımı? gittinmi sen doktora. hee bide sana duyduğum bişeyi söylemek istiyorum. şimdi sen stres yaptın galiba.!!! stres yapınca prolaktın hormonu yükseliyor ve bebeğin tutunmasını engelleyim reglle birlikte söküp atıyormuş vucut. o yuzden aman varmı dıye stres yapma sakın. herşey kader kısmet be canım.
 
ben pendikteyım canım. beykoza gelmiştim hayran kaldım oralara :) orda bı turbe vardı du bakayım ismiiiii???? valla hatırlamıyorum annemi getirmiştim oraya. deniz kıyısındada balık yemiştik.
 
cnm ben doktora gittim bende ve esimde bi sorun cıkmadı.bu ay için rahim filmi istedi.2senedir korunmuoruz biz.baktık ilk 6 ay bişey olduu yok hepten bıraktık korunmayı.eşim cocuk için erken diodu ama olursada cok sewinirim dedi hep.yani anlıcan biz bebiş için beraber olmadık hiç.kısmet dedik hep.nasılsa sorunuımuzda yokmuş bilioduk rahat dawrandık hep.hiç stresli bi ayım olmadı benim.ama dedim ya bu ay kendini bi tuhaf hisediorum.onun için acaba mı diorum.inş öledir inş hamişimdir.bi de şimdi bakıorumda bu ayki beraber olduumuz günlere.yumurtlama gününü hiç aksatmamışız.tesadüf yani.bakarsın tesadüfen hamilede kalmışımdır.
 
ohhhhh hadi bakalım :)))))) kız senın kocan gelmedimi hala pc başındasın :)
bişey sorucam:) benim bu aykı tek avuntum ovulasyon döneminden bu yana kasıklarımda olan ara sıra kramplar. sendede oldu dımı bundan?
 
hadı hayırlısı. ben şimdi çıkayımda sofra hazırlıyım canım. yarın görüşürüz artk :) ben sabahtan iş yerinde baslıyorum kk sayfası sürekli acık :)))) bağımlısı oldum artık.
senı ve tum kısları öpüyorum kendınıze iyi bakın.. heee ay yazık esıne kesınlesene kadar bışey soyleme. onlar bellı etmıyorlar ama bızden daha cok uzuluyorlar olmayınca:) hadı sağlıcakla kal şeker :)
 
merhabalar arkadaşlar bende birkaç gündür bu siteyi takip ediyorum ve aranıza katılmaya karar verdim bende 5 yıllık evliyim ama şu 1 aydır bebek düşüncesi ve bebek isteği inanılmaz derece sıcak geldi ve korunmayı bıraktık inşallah en kısa zamanda bütün bebek isteyen kadınların arasında Allah banada o güzel duyguyu nasip eder
 
benden bu ay malesef passsss :((((

Brisling sen ne yaptın, sesin çıkmıyo.. geçen cuma kan testinin sonucunu alacaktın..çok merak etttim..
 
Back