Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gelgit dilerim tüm belirtiler hamişliğinden kaynaklanıodur.ama ümitsiz olma neolur.zamanı gelince bizde bebişlerimizi kucağımıza alcaz.daha önce hiç hamile kalmadığım için belirtiler nasıl olur yorum yapamıcam ama.allah gönlüne göre versin cnm
Merhaba arkadaşlar, ben de nerdeyse bir yıl olacak hamile kalamıyorum, her ay aynı hayalkırıklığı çok üzüyor beni, ve artık günden güne umudumu yitiriyorum. Regl tarihinden önce hamilelikte her hangi bir belirti var mıdır? Hissettiğiniz ya da gördüğünüz her hangi bir değişiklik?
valla canım ben de hiç bir belirti yok, tarih yaklaştıkça strese giriyorum; bir de her kes soruyor 1 yıl oldu, düşünüyorum diyeli... o kadar kötü bir duygu ki anlatamam... bir de 29 yaşındayım ve 5 yllık evliyim sen düşün artık
kızlar gulmeyın:) karbonat testi yaptım.
eve gelirken eczaneden ıkı ıdrar testı daha aldım :) (her zamankı gibiI gecen okuduğum karbonat testını ve ıdrar testını aynı anda yaptım :) şimdi karbonata gore hamıleyım :) idrar testine gore değilim :) tek bir gerçek varkı ! kızlar ben kafayı sıyırıyorum sanırım.
ama bu ay ilk defa çok titiz davrandım, adetimden 5 gün sonra gün aşırı ilişikiye girdim ve ilşiki sonrası ayaklarımı yükseğe kaldırdım, bir de yememize de dikkat ettik, ha bir detaildeydik-stresten uzak- artık olmazsa da pes edeceğim... daha ne yapayım sen söyle((
deryadevrimcim daha yaşımız cok erken.bende 26 yaşındayım ve 3 yıllık ewliyim.kim nederse desin takmıorum.allah nezaman nasip ederse ozaamn olacak bebişlerimiz stres yapma ve üzülme tatlım
deryadevrimcim kasıklarım belim ve karnım sancılanıo ara ara.bi de dün akşamdan bu yana mide bulantılarım ve baş dönmem oluyor.ben ilk kez öle hissediorum ama.
inşallah hamilesindir.. kasık ağrısı hamileliğin ilk belirtisidir:)) bugün de benim elim yanıyor sanki elim ayağım sımsıcak.. bizde iyice paranoyak mı olduk yoksa:))
:))) inş paranoya deildir cnm yaw.benimde buakşam bel ağrım arttı.belim çekilio sanki ayakta duramıorum.ama bakalım görecez pazar belli olur artık herşey
heueueheuh kızlar var ya bi topic . karbonatla gebelik testi, saçma bişey ama ooo daha neler var herkes sıyırdı kafayı :) karbonat testi, yok idrar kaynatma falan filan:) ama hepsi hurafe işte bide bir ümit, du bakayım kırpiklerim azcık karımış acaba hamılemıyım. ay gazım geldı belki hamıleyımdır eueuehu artık kendıme guler oldum ama yılmak yok kızlar testlere devammm :)))))) http://www.kadinlarkulubu.com/karbonat-ile-gebelik-testi-t166942/index.html
topic bu kızlar tıklayın sizde karbonatlanın :)