Erken Hamilelik Belirtileri

Yani demekki her ay bi kaç gün attığına göre daha adet olma ihtimalim var ufff ya yinemi hamiş değilim yoksa

geldim ben yoğunlaştı birden, daha yemek yemedimm canım sıkılıyoo :( jasminimm umut oldun biseee kaçıncı denemendi bu inşallah hamilesindir canımmmm

evet kızlar ben geldim geçmişi okuyayım dedim ama yok olmuyor maşallah hızınıza diyecek yok okudukca sayfalar ilerliyor atladım bende 2 şer 3er sayfa yoksa yetişemeyeceğim size.
jasmin tebrik ederim canım.hamişesin sen cok nadir öyle pozitif olupda hatalı sonuc veren.hadi hayırlı olsun gunun hamişide cıktı.

tubacıkkk sen hollandada ne gesiyon kısss :)) eflenip mi gittin oraya nerdeydin öncedenn, çalışıyonmu oralardaaa?? saat kaç şuan orda :)))) benimde dayımın kısı var ordaa

gelgit hoşgeldin canımmm günün hamişi çıktıııı, hatta haftanın hamişi oldu jasmin inşallaahhh. bisde önümüzdeki haftanın hamişleri olacağıss inşallah dua edelimmm

evet kızlar ben geldim geçmişi okuyayım dedim ama yok olmuyor maşallah hızınıza diyecek yok okudukca sayfalar ilerliyor atladım bende 2 şer 3er sayfa yoksa yetişemeyeceğim size.
jasmin tebrik ederim canım.hamişesin sen cok nadir öyle pozitif olupda hatalı sonuc veren.hadi hayırlı olsun gunun hamişide cıktı.

Umarım öledir canım pek umuudum yok ama neyse umarım rabbim kucağımızı boş bırakmaz

Ndkcim ben dogup buyume hollandaliyim:) aslen konyalim kocamla burda tanistik oda bura dogumlu kocisim aslen nevsehirli suanda burda saat 13.10 ..nerde kaliyo dayinin kizi

ozaman adetime 1 gün vardı ben adetimi 20 kasım diye biliyom ben 19 unda yaptım idrar testini. ama dediğim gibi baksanıza hep atıyormuş

valla tubişim bilmiomki nerde olduğunu, orda çalışıyo bi hastanede. yozgatlıyız bisde nevşehire yakın :)) sen çalışmıyosun dimiiii

bakın şimdi bir çocuk geldi büroma dilsiz lütfen sağlıklı diye dua edelim..Saplantı oldu böyle olursa stresten olmamaya başlayacak evet benimde sizden farkım yok gece her yatağa girdiğimde bir ağlama krizi geliyor ama eşimide yıpratıyorum..Günah değil mi şükredelim eşlerim sağ yanımızdalar..Asla olmayacakta denmedi Biraz bizlerde sabırsızız sanırım
Birlik olalım başaralım..

canım çok haklısın bende senin bazen ağlama krizim tutyor ama eşimide yıpratıyorum oda aynısını diyor sana olmayacak diyen mi oldu diyor hayırlısı olsun inşallah bir de ben bu konuda çok duygu sömürüsü yapıyorum galiba sanki kendimi hep eksik görüyorum bebişim yok diye vakti gelince olur inşallah olmasada kısmet napalım::((((((

Ndkcim calismaz olurmuyum hamis hamis calisiyorz.. ama neyseki isim masa basi.. napcaksin gurbet elde calismassan gecinemezsinki.. ahh ahh..

Back