Erken Hamilelik Belirtileri

anam anam anammmmmmmmmm dünmüydü yawrum yaaaa hadi hayırlısı insallah , belirtin varmı daisy?
asspirinim günaydın şekerim

kasıklarımda sancı var sabhaları midem bulanıyo hafifi belim ağrıyor geçnde midemde yanma oldu ama ya bunlar psikolojikse ki ben öyle düşünüyorum

valla nasıl olsun keyifler takılmayın belirtilere ama bunları yaşamakta güzel ya eski günler geldi şimdi aklıma ahh ahh şuram ağrıdı akıntı geldi
gak dedim guk dedim hamilemiyim :))

ya bacılarımm ben dün geç saatlere kadar sürekli ayaktaydım misafirim gelecek hazırlık yaptım bu arada benden kahverengi akıntı gelmiş yine :çok üzgünüm: gece bi yattım sağ kasığımda şiddetli bi ağrı var sonra uyumuşum nedir bu acaba yaa fisfisfis neden ben hasta olmuyom halaaa offfffff sıkıldım artık bu durumdan:oklava:

ndk bide idrar testi denesene sen dr pazartesi gel demiş ama eğer hamileysen değerlerin 2ye katlar zaten 2 gün arayla bu durumda idrarda da çıkma ihtimali yüksek.

ya bacılarımm ben dün geç saatlere kadar sürekli ayaktaydım misafirim gelecek hazırlık yaptım bu arada benden kahverengi akıntı gelmiş yine :çok üzgünüm: gece bi yattım sağ kasığımda şiddetli bi ağrı var sonra uyumuşum nedir bu acaba yaa fisfisfis neden ben hasta olmuyom halaaa offfffff sıkıldım artık bu durumdan:oklava:

a.s evet ya içimden geliyor var sende bişeyler bı ay bak görürsün. bakalım doktorun ne diyecek pazartesi günü:delphin:

biliyor musunuz ama bu belirtiler eşimide benide hamilelik fikrine alıştırdı bu sayede çocuk yapmaya karar verdik ama inşallah şimdi hamileyimdir bir ay ilaç kullandım sonra burdan zararını öğrenince hemen bıraktım geçen aybıraktığımdan eşimin haberi yoktu:(( bu belirtiler sayesinde çocuk istediğini anladı eşim

ndk bide idrar testi denesene sen dr pazartesi gel demiş ama eğer hamileysen değerlerin 2ye katlar zaten 2 gün arayla bu durumda idrarda da çıkma ihtimali yüksek.

doğru diyosun canım yaa, idrar testi yapayım ben, bu böyle olmicak :çok üzgünüm:

patricia cahilliğin gösü kör olsunsüprizzzzz

a.s evet ya içimden geliyor var sende bişeyler bı ay bak görürsün. bakalım doktorun ne diyecek pazartesi günü:delphin:

canımcımmm inşallahhh dua yerine geçsin söylediklerinn. benim adetlerim hep düzensiz olduğu için adet olamamayı belirtiden saymıyorumkaydirigubbakcemile3 ama kasıkta ağrı hiç olmasdı bide kahve akıntı:çok üzgünüm: iştahımda açıldııcokacimcoook aman yok yaa değilimdir benşakkıdı

inşallah görürsün çift çizgiyi çünkü lekelenme pek normal bi şey değil bide bi kaç gün arayla olması ya yarın adet olucaksın yada hamilesin inş.

Back