Erken Hamilelik Belirtileri

7 gün geçmiş canım teste çıkar bence, innşallah hamilesindir, belirtilerin var mı

ben fasla belırtılere kapılmıyorum cunku herkesın yasadıgı seyler cok ama cok farklı....
bu yusden kendımı dınlemıyorum cnm.....
sadece beyas akıntım devam edıyo...
uc dort gecedırde sabaha karsı mıgde bulanma hıssım oldu....
belırtı olarak kabul edılırse....
ama cok fasla takmadıgım ıcın sadece bıraz daha zaman beklıyorum...

bısey sormak ıstıyorum cnm ...
adetım cok dusenlıydı takı korunmayaı bırakana kadar....
ılk 4 ay cok gecıkmeler yasadım....
sonrakı 3 ay cok erken gelmeler yasadım...
gecen tam gununde gelmıstı....
ve bu ay ılk kes bu kadar gecıkme yasadım....
sunu ogrenmek ıstıyorum cnm senınde korunmayı bıraktıktan sonra reglınde bı dusensılseme oldumu....
kıme sorsam rahım kenıdını hasırlıyo dıye bı cvb aldım hep....
senın fıkrın nedır bu konuda....

bende de bi kez göğsüm çok ağırdı bide pembe bi akıntı geldi ara arada belim ağrıyor ama belim hep ağırır o yüzden onu saymıyorum.

iyi nergiscim ya, valla kızlar o kadar usanmışımki hiç çocuk için çalışmak içimizden gelmiyo hi çocuk heyecanı falan yok artık, burayada öylesine bakıyorum yani artık bi beklentim yok kendi adıma ama sizi merak ediyorum, yani ilişkide falan hiç bebek düşünmüyorum artık ne yumurtlama ne başka bişey, böyle olmasına seviniyorum artık daha rahatım takmıyorum olursa olur zorla olmuyo, ayrıca çoğu kişide böyle boş verdiği zamanlarda kalıyo zaten, çokmu yaklaştı benim hamilelik acaba onun belirtisimi bunlar dersiniz

:hooray:günaydın kızlarrrrrrr kaydirigubbakcemile5 valla süpersiniz ne diyim topice bi hareket bi canlılık geldi sayenizde :lepi: biz belirti madurları bırakmıştık artık yazmayı ve buralar çok sessizde iyiki geldiniz :teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

sağol canım yaaa bir kaç günüm kaldı büyük ihtimalle regl olucam :( napalım çıkmadık candan ümit kesilmez bir ümitle bekliyoruz işte, sen nasılsın durumlar ne?

Back