Erken Hamilelik Belirtileri

Kızlar dün midem bulandı istifra ettim ama daha ovulasyon testine göre yumurtlamadım sanırım psikolojik oldu

Nerelerdesiniz :)) kızlar günaydın bu hayırlı günde umarım hamiş haberleri alalım inşallah

ceylann handannn hoşgeldinizzz allah bu mübarek günde bebişlerinizi düşürsün yuvalarına inşallahhhh.
ceylancım diilim hamileee. ama kahve akıntı geldi yine dün, bide sağ kasığım ağrıyor:çok üzgünüm:
siz bana bakmayınnnnnn, değilimdir ben hiç geçmiyo içimden.

ceylancım kustunmuuuu:1shok: amaninnnnnnnnn geliyooo geliyoooo inşşş....

canımmmmmm allah razı olsunnn valla hepimiz hamile olalım istiyorum hep dua ediyorum vallahi allah her isteyene versinnn ne zormuş evlad hasreti çekmek yaaa

Sağlık olsun canım hepsi olur inşallahhhhhhhhhhh Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah bu mübarek cuma günü a.s.

Yok yok kızlar sadece sordum imkansız sanırım üşüttüm dr dedi polikistik var zor gebe kalırsın
inşallah hepimizin tez zamanda yüzü güler..
Birde soğan suyu içiyorum belki o bozdu midemi

Ndk işallah hamilesindir canım az kaldı sabret ceylan bence sendede var bişiler:))

kıslar siz ilişkiden sonra yatıomuydunuz bi süre 30 dk felan yatmak lasımmış galiba ben hemen kalkım wc gittim hep kesin tutmamıştır benim ki ya

Yok yok kızlar sadece sordum imkansız sanırım üşüttüm dr dedi polikistik var zor gebe kalırsın
inşallah hepimizin tez zamanda yüzü güler..
Birde soğan suyu içiyorum belki o bozdu midemi

bendede varrr ama benim doktorum hiç zor falan demedii, yumurtalarını güçlendircez her ay dedi kalırsın inşallah dedi. sen umudunu kaybetmeee ilaç falan kullanıyomusun bununla lgili? soğan suyunu bende çok duydum ama kötüdür tadı diye cesaret edemiyom yaa bide içimiz dışımız soğan kokmasmııı -tatlicadiarzu-

Ndk işallah hamilesindir canım az kaldı sabret ceylan bence sendede var bişiler:))

kıslar siz ilişkiden sonra yatıomuydunuz bi süre 30 dk felan yatmak lasımmış galiba ben hemen kalkım wc gittim hep kesin tutmamıştır benim ki ya

bende senin gibi önceden hemen kalkardım rahatsız olurdum wc ye koşardım ama ama 2 aydır patlasamda kalkmamaya çalışıyorum:1no2: ama bende merak ediom mesela azda olsa gidermi acaba yumurtalara kadar. geri çıkıyo çünkü :utangac: irencimmmmm:lepi:

ndk işallah hamilesindir canım az kaldı sabret ceylan bence sendede var bişiler:))

canım bakın ilişki sonrası bacaklarını birleştirin duvara yaslayın ykarda tutun faydalıymış..

ndk işallah hamilesindir canım az kaldı sabret ceylan bence sendede var bişiler:))

canım bakın ilişki sonrası bacaklarını birleştirin duvara yaslayın yukarda tutun faydalıymış..

Jasmin hadi kız 3. Günün oldu hadi hayırlısı kırmısılar gelmes inşallahhhhhhhhhh bugunude geçir bi bakalım:))çok heeycanlı ya bende böle olcammı acaba haftaya:)

Günaydın kızlar ben hala adet olmadım acaba düzensizleştimi yaaa birde akşam kızlar bir ishal bir kusma sormayın valla ama balık yemiştim acaba omu yaptı

Back