Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ndk hemen koş yap bize de haber ver valla kendimden çok seni merak ediyorummmmm
canımmmmmm allah razı olsunnn valla hepimiz hamile olalım istiyorum hep dua ediyorum vallahi allah her isteyene versinnn ne zormuş evlad hasreti çekmek yaaa
Sağlık olsun canım hepsi olur inşallahhhhhhhhhhh Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah bu mübarek cuma günü a.s.
Ya kızlar hamileysek gözbebekleri büyüyomuş ya onu nası anlıcaz ki ben önceki göz bebegimi nerden bilcem ya:))
Yok yok kızlar sadece sordum imkansız sanırım üşüttüm dr dedi polikistik var zor gebe kalırsın
inşallah hepimizin tez zamanda yüzü güler..
Birde soğan suyu içiyorum belki o bozdu midemi
Ndk işallah hamilesindir canım az kaldı sabret ceylan bence sendede var bişiler:))
kıslar siz ilişkiden sonra yatıomuydunuz bi süre 30 dk felan yatmak lasımmış galiba ben hemen kalkım wc gittim hep kesin tutmamıştır benim ki ya
ndk işallah hamilesindir canım az kaldı sabret ceylan bence sendede var bişiler:))
kıslar siz ilişkiden sonra yatıomuydunuz bi süre 30 dk felan yatmak lasımmış galiba ben hemen kalkım wc gittim hep kesin tutmamıştır benim ki ya
ndk işallah hamilesindir canım az kaldı sabret ceylan bence sendede var bişiler:))