Erken Hamilelik Belirtileri

selam arkadaşlar yarın ben doktoro gidicem göğüslerim acayip ağrıyor ve acayip sertlik var hamilelik belirtilerinide takmıcam artık sitrese girdikce olucağı varsada olmuor ya şimdi doktor beni muayne edermi alttan korkuyorummm

eder canımmm korkunun ecele faydası yokkk hiç muayene olmadınmıı:teselli:

iyi gidiyo suzancim ya.. uyku hali ve halsizlik disinda hersey iyi.. mide bulantim felan yok.. istahim cok acildi.. sisiyorum.. seninki nasil gidiyo

ya canım bende hamile gibi sürekli yiyorum yaa off neden benimde iştahım açıldıkiii cokacimcoook allaahımmm hamile oliimmmmmmmmmmmm

iyi gidiyor tubacım.mide bulantın olmamasına sevindim.bendede mide bulantıları kalmadı artık.

Kızlar ben çıkıyorum artık hepinize iyi akşamlar öpüyorum sizi yarın bol hamişli haberler almak dileğiyle

eşmi çok seviyodum evlendim canım korkulun ecele faydası yok olacaz mutlaka

canım bende vajinal ultrasondan çok korkuyordum ama hamileliğimi öğrendiğimden beri dr hep alttan baktı.korkulacak birşey değilmiş.biz bu konularda kendimizi biraz fazla strese sokuyoruz galiba

Birşey merak ediyorum benim regl günüm ayın 15 idi hala olmadım fakat gebelik çok küçük bir ihtimal eşim kornuyordu pekte gvenli bir yol değil. Bu ay çok gecikti dün test yaptım negatif çıktı. Belim kasıklarım çok ağrıyor. İdrar testi kesin sonucu ne zaman verir.

kıslar ii aksamlar.....
nasılsınıs gorusmeyelı....
ben hala beklemedeyım....
gunler gectıkce heyecanlanıyım ister istemes....
hala test yapmadım ve bıras daha beklemeyı dusunuyorum.....
gorusmek usreeeeeee....

Back