Erken Hamilelik Belirtileri

2 sefer gelmiş.site yavas kızlar kusura bakmayın.hoşbulduk.edit yazan yerden silebilirsin sanırım.

kıslar rahim filmi çektiren varmı aramısdaa??? nası oluyo anlatırmısınız yaa??? bengaliba çektireceğimm korkuyorum anestezili mi yaptıriim????

ya ne biliim kızlar çok tedirginim acaba hamilemiyim değilmiyim yoksa adetimin düzeni yinemi şaştı offf

ndh sana özeline mesaj attım canım bi bakarmısın.
uyyy kıslar yaa yumurtalıklarım nasıl sancıyor, iki üç gündür iş yeri çok soğuk kaloriferler açmıyor vicdansızlar daha erkenmiş diye, regl olucam galiba. üşütmemişimdir insallah çünkü zaten çok ağrılı oluyor benım regller:(

ndk canım ben anestezili yaptırdım hiç bişey hissetmedim acımıyo fazla diyolar ama ben kendimi yinede strese sokmak istemedim beni bayıltmadan önce bile o kadar çok heyecan yaptımki anlatamam ama anesteziyi uyguladılar yamulmuşum zaten 10 dk sonrada uyandırdı doktorum geçmişolsun bişey yok diye

ya ne biliim kızlar çok tedirginim acaba hamilemiyim değilmiyim yoksa adetimin düzeni yinemi şaştı offf

insallah bitanem insallah. ama çok stres yaptın sen kendine yaw üzülüyorum hormonlarını zıplatma bu kadar stres yapıpta. du bakalım. bende gecen ay bir gün gec olmuştum. belkide vardır bebiş :CüvCüv:

arkadaslar cok cok cok ama cok mutsuzum hatırlayanız vardır belki gecen ayın 22sinde ilacla adet olmustum ve bu ayın 10undan itibaren goguslerde sisme agrı zonklama kasıgımın sol tarafı hic gecmeyen acı ilişkide agrı vardı ve ben bugun kan testi yaptırdım az once ogrendim ki hamile falan degilim ilk defa basıma bu kadar farklı belirtiler geldi aptla kafam hemen sazan gibi oltaya dustum sakın ama sakın kesinlikle belirtilere falan inanmayın cok uzgunum deliler gibi aglamak istiyorum ama tıkandım kitlendim hic tepki veremiyorum artık bende pessssss arkadaslar :a015:

arkadaşlar benim adetime 5 gün var.acayip karnım ağrıyo.acaba karın ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi??:uhm::uhm:

arkadaslar cok cok cok ama cok mutsuzum hatırlayanız vardır belki gecen ayın 22sinde ilacla adet olmustum ve bu ayın 10undan itibaren goguslerde sisme agrı zonklama kasıgımın sol tarafı hic gecmeyen acı ilişkide agrı vardı ve ben bugun kan testi yaptırdım az once ogrendim ki hamile falan degilim ilk defa basıma bu kadar farklı belirtiler geldi aptla kafam hemen sazan gibi oltaya dustum sakın ama sakın kesinlikle belirtilere falan inanmayın cok uzgunum deliler gibi aglamak istiyorum ama tıkandım kitlendim hic tepki veremiyorum artık bende pessssss arkadaslar :a015:

ahhhhhh nilufer ahhhhhhhhhhhhhhsenağlama
seni okadar iyi anlıyorum kiiiiiii, 3 ay önce aynı şeyleri bende yaşadım hatta sol kasığımın pıt pıt atması her şeye bedeldi. insan nasıl psikolojik olarak hissedebiliyor bunları anlatamam. sonra koca bır boşluk:Saruboceq: allah kucağını boş bırakmasın canım

Valla maviscim hamileyim ama inan hic bir belirti yasamadim :( hamile olmadan her ay bende sizin gibi bir suru belirti yasardim..hatta kusardim bile gercekten pyskolojik oluyor

kızlar ben artık belırtılere hıc takmıom bıle cunku hepsı psıkolıjık sonucta heppp husran zaten kafasına takmayanlar cabuk hamıle kalıo hıc bılmeden

Valla maviscim hamileyim ama inan hic bir belirti yasamadim :( hamile olmadan her ay bende sizin gibi bir suru belirti yasardim..hatta kusardim bile gercekten pyskolojik oluyor

:delphin: bende her belirtiyi yaşamıstım eheueheuh (gülüyorum kendime) bi ara koca şirketin içinde elimi belime koyup geziyordum hamileler gibi :roflol:
bende bu aydan itibaren hiç bakmıyorum belirtilere. zaten bu ayda hiç belirtim yok

kızlar bir doktorun sitesinde okudum hiç birşey olmaya biliyormuş
yani başkalarının beşlirtilerine bakarak beklentiye girmek çok yanlış her vücut farklı belirtilerde farklı olabilir yada olmaya bilir adet günü geçecek ve test yapılacak mümkünse kan testi ancak öyle yani sabır sabır sabır

ya kızlar benim anlamadığım salı gününe kadar birsürü belirti vardı bugün adet günüm fakat hiç belirti kalmadı acaba hamişmi oldum

Back