Erken Hamilelik Belirtileri

aynen söylediklerine katılıyorum shinminacim , kıslar gecen gün birbirimizi gaza getirip hepimiz çiğköfte asermiştik ya heueheuheueheuheuhe

merhaba arkadaşlar.yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.birkaçgündür fazla giremedim.geçmiş sayfalarıda fazla okuyamıyorum çünkü uzun süreli oturunca belim ağrıyor.sizinde maaşallahınız var çok hızlı gidiyorsunuz.
xara teşekkür ederim canım.ben iyiyim sadece bu aralar fazla giremiyorum.

suzancım sende hoşgeldin, nasıl gidiyor hamişlik

Patrıcıaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cıgkofte demeee aglıyacam yaaa cıgkofte dıye olcem.. etrafımda yapan yok bende yapmayı bılmıyom.. Offf offff

Ahhh ahh yakin olsa.. onun yerini kisir yapip yiyorum napim bol acili.. valla kizlar bu hamilelik bende aci krizi yapti.. tabak tabak aci biber tursusu yiyorum hicte agzim yanmiyo.. eskiden agzima azcik bi aci degse kicim yanmis gibi bagrirdim ufff diye.. :S

suzancım sende hoşgeldin, nasıl gidiyor hamişlik

iyi gidiyor canım Allah hepinize nasip etsin İnşallah.:Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

tubacik canım sakın çiğ köfte yeme dr bana ilk gittiğim zaman yememem gerektiğini söylemiştiçiğ etten yapıldığı için içindeki bakterilerin çok olmasından dolayı yasakladı galiba.

suzancım artık etsız satılıyor hemde daha guzel oluyor uffff yaaa nerden geldi yine aklıma tubacik okuma sen

senağlama
Patrıcıaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cıgkofte demeee aglıyacam yaaa cıgkofte dıye olcem.. etrafımda yapan yok bende yapmayı bılmıyom.. Offf offff

canım yaaa internete yaz çiğköfte tarifi diye çıkıyo onlardan al yap barii, ah garibim yaa gurbet elde ne zor yaa

tubişcimmm senin kesin kısın olcakkkkkkkkkk ohhh bi zillin olcakkkk kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2:lepi:

Kızlar ya laklak yaparım bugünüde bitirdik vallla farkındamısınız patronlar en sonunda kovcek bizi

Ndkcim hic farketmez eli ayagi duzgun olsunda.. :) kizlar valla cigkofte o yuzden yedirmiyo kimse bana etsizinide bilmiyolar kaynanam gil,.. ama burnumda tutuyor

selam arkadaşlar yarın ben doktoro gidicem göğüslerim acayip ağrıyor ve acayip sertlik var hamilelik belirtilerinide takmıcam artık sitrese girdikce olucağı varsada olmuor ya şimdi doktor beni muayne edermi alttan korkuyorummm

iyi gidiyo suzancim ya.. uyku hali ve halsizlik disinda hersey iyi.. mide bulantim felan yok.. istahim cok acildi.. sisiyorum.. seninki nasil gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…