Erken Hamilelik Belirtileri

Hiç gitmedin mi canım daha önce bende hayatımda 1 kere gittimmmm doktor çok önemli öle suratsız meymenetsiz birine gitme bence

gitmedim canımm..bi cesaret edip te..son zamanlarda kasıklarıma kramplar girio..karnım çok ağrıo bide..tırstım dedim bişe warsa gidiimm..mecbur gidiyorum busefer yani..araştırdığım kadarıyla sıcak bi bayanmış..

ndk adresini ver gelip senin saçını yolayımmm çıkıcam senin yüzünden çıkamıyorum yaaakötükedihüsoçabuk yazz bakiimm:oklava:

ablam 1 ay önce hayırlı bir eş için çekmişti, ve bayramda istemeye geliyorlarrrrrrrr, bi arkadaşım borcundan kurtulmak için çekmişti mucizevi bi şekilde bi kapı açıldı ve borç yükünden kurtuldu şimdi ben denicem bebeğim içinnnnnnnnnn

ya kıslar neden kimse yorum yapmıyo :(( allahın isimlerindeki hikmete herzaman inanmışımdır inşallah bizimde dileğimiz kabul olacak bu tesbihle

aman arkadaşlar o din içerikli mesajlar uyarı alıyor.ndk sil canım mesajını bilgilendirmek istediğin kişilere özel msj at.topikte yazması yasak konular bunlar daha öncede bir arkadaş ceza almıştı ve 1 hafta hiç bir şekilde girememişti yanı girsede aktif değildi.

Ndk gelgiti dinle bitanem sonra 1 hafta giremezsin sabahtan beri uğrayamadım hoşgeldin gelgit nasılsın canım

yine kalabalığız kızlar tahlillerimi açıkladılar hormonlarımın bazılar yuksek bazıları alçakmış bakalım doktor ne diyecek

QUOTE=gelgit;4337044]aman arkadaşlar o din içerikli mesajlar uyarı alıyor.ndk sil canım mesajını bilgilendirmek istediğin kişilere özel msj at.topikte yazması yasak konular bunlar daha öncede bir arkadaş ceza almıştı ve 1 hafta hiç bir şekilde girememişti yanı girsede aktif değildi.[/QUOTE]

yapma yaaaa :1shok: amaninn korkiomm beni sisden ayırmasınlarrr kaydirigubbakcemile nası silecemmm anlamam ki ben :tomato:

aman arkadaşlar o din içerikli mesajlar uyarı alıyor.ndk sil canım mesajını bilgilendirmek istediğin kişilere özel msj at.topikte yazması yasak konular bunlar daha öncede bir arkadaş ceza almıştı ve 1 hafta hiç bir şekilde girememişti yanı girsede aktif değildi.

Back